1. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Sam Gardien (Brouwerij Noordt)

  Wat is de smaak van Sam Gardien van Brouwerij Noordt uit Rotterdam? Welk ingrediënt zou hij nog wel eens willen gebruiken en wat is zijn favoriete bierstad? Leer Sam kennen in dit artikel!
 2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  De gezonde ambities van Rauw Brouwers

  ‘We willen dé buurtbrouwerij van NSDM-werf worden’ Om uit te groeien tot dé brouwerij van Amsterdam is te hoog gegrepen, maar om gezien te worden als dé buurtbrouwerij van de NDSM-werf, da’s met recht de gezonde ambitie van Rauw Brouwers. Eigenlijk is daar met de naam al helemaal op voorgesorteer
 3. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Brouwerij Hoop viert het ambacht van het bierbrouwen

  Brouwerij Hoop uit Zaandijk brouwt bijzondere bieren, met flink wat aandacht voor de Zaanse roots: "Mensen zijn trots op deze streek, die toch al vijf eeuwen lang het centrum vormt voor de Nederlandse voedingsindustrie.”
 4. Craft Beer Nieuws

  Avereest, brouwerij met oog voor de historie

  Brouwerij Avereest heeft veel oog voor de historie van bier en brouwmethoden. Niet gek dus dat ze bij Avereest tijdens het brouwen werken met traditionele uitgangspunten. Wij gingen bij ze langs om alles te weten te komen over hun brouwerij! 
 5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Jasper van Bemmel (AceDrinks)

  Jasper van Bemmel is dé bierexpert van Slijterij AceDrinks uit Vlissingen. Tijd om hem eens flink aan de tand te voelen: van welke brouwerij wil hij wel een hele plank inrichten en welke oproep doet hij aan Nederlandse brouwers?  
 6. Craft Beer Nieuws

  KraftBier weer in zijn element als huurbrouwerij

  Sinds de omschakeling van fles op blik heeft KraftBier in Tilburg de wind in de zeilen. Ook de stap van eigen brouwerij naar huurbrouwer bleek een goede zet. We spraken met KraftBier-brouwer Rob van den Meijdenberg. 
 7. Craft Beer Nieuws

  Nieuwe bierwinkel in Alphen aan den Rijn

  Breaking news: middenin de coronacrisis slaan Beerware.nl en nieuwbakken bierwinkelier Diny Beverwijk de handen ineen. Binnenkort opent de nieuwe speciaalbierwinkel Mout & Stout in Alphen aan den Rijn. Daar wilden wij natuurlijk alles van weten!
 8. Craft Beer Nieuws

  Bierbrigadier Tilburg heeft veel oog voor lokaal bier

  Bij de Bierbrigadier in Tilburg vind je veel lokale bieren. Eén schap is zelfs volledig gereserveerd voor bieren uit de thuisstad. Wij gingen bij eigenaar Koen Gijsbers langs om hem alles te vragen over zijn winkel en assortiment!
 9. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Koen Overeem (Rock City)

  Wat zijn de favoriete bieren van Koen Overeem van Rock City Brewing? Welk bier zou hij zelf gebrouwen willen hebben en welk ingrediënt zien we gegarandeerd nog een keer terugkomen in een bier van Rock City? Je leest het hier! 
 10. Craft Beer Nieuws

  Eshuis geeft elk bier een eigen uitstraling

  Drukkerij Eshuis is gespecialiseerd in het drukken van etiketten en hulzen voor bieren. Samen met ons ontwikkelde Eshuis zelfs een tool om gepersonaliseerde bierflessen te bedrukken. Tijd om een kijkje te nemen bij de drukkerij! 

Artikel 1-10 van 61

Pagina