1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Stadsbrouwerij Eindhoven: beste bier van Nederland is teamprestatie

  Bij de Dutch Beer Challenge van 2020 won Stadsbrouwerij Eindhoven (ook wel bekend als 100 Watt) flink wat prijzen, waaronder die voor het Beste bier van Nederland. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de brouwerij en meer te weten te komen over de brouwerij en zijn bieren! 
 2. Craft Beer Nieuws

  Craftbier-locaties in Assen versterken elkaar

  Assen ontwaakt als opkomende craftbierplaats. Die conclusie durft de redactie van Holland Craft Bier wel te trekken na een bezoek aan de Drentse hoofdstad. We spraken met drie belangrijke craftbier-locaties in de Drentse hoofdstad.
 3. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Eleven Brewery staat voor samenwerking

  Bij Eleven Brewery zit samenwerken in het bloed. De brouwerij is een plek waar krachten worden gebundeld om zo de mooiste dingen te kunnen maken. En dat lukt! Onze redactie vroeg Loes en Kevin het hemd van het lijf over alle samenwerkingen - uit het verleden én van de toekomst! 
 4. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Promotie en degradatie op bierkaart De Paas

  De samenstelling van een goed uitgebalanceerde bierkaart is voor veel caféhouders een behoorlijke puzzel. Bierspeciaal Café De Paas in Den Haag ontwikkelde daar met de jaren onbewust een eigen systeem voor, vergelijkbaar met de promotie- en degradatieregeling in de sport.
 5. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Eva ten Haaf (X-brewing)

  Wat is het favoriete bier van Eva ten Haaf van X-brewing? En welk ingrediënt zou zij graag nog eens willen gebruiken in een bier? Wij vroegen haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Waarschuwing: je gaat hier waarschijnlijk dorst van krijgen. Proost! 
 6. Craft Beer Nieuws

  Rocco 'Stanislaus' Chin blij met brouwerij in zijn brewpub

  Stanislaus Brewskovitch heeft de voormalige Menistenkerk in Enschede omgebouwd tot een sfeervolle brewpub, waar ook een winkel en muziekpodium zijn ondergebracht. Sinds deze zomer is het onderkomen ook volledig in functie. Wij spraken initiatiefnemer Rocco Chin.
 7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Bossche Brouwers: bier en muziek in een voormalig silopand

  De Bossche Brouwerij, in een voormalig silopand, biedt voor ieder wat wils. (Speciaal)bier, uitgaan én livemuziek... Niets is te gek voor Bossche Brouwers aan de Vaart! 
 8. Craft Beer Nieuws

  Nevel gaat voor lokale hoppen

  Met hun kwekerij Hop Voor Bier mikken Jeanine Lagendijk en Pieter Rijzebol in Empe vooral op de lokale brouwerijen. De redactie ging op bezoek bij de kwekerij van dit Gelderse echtpaar en vroeg hen het hemd van het lijf.
 9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  ‘t Biermenneke; kleine winkel, grote passie

  Bierwinkel 't Biermenneke in Nijmegen verkoopt 900 bieren uit binnen- en voornamelijk buitenland. Eigenaar en horecaman Hans Huisman vertelt over zijn kleine winkel en grote passie.
 10. Horeca (Zakelijk)

  De Dikke Koning is voortdurend op zoek naar nieuwe bieren

  Café De Dikke Koning heeft met zo’n 350 bieren het grootste speciaalbierassortiment van Amersfoort. Een goed inkooptalent is dan erg handig. Wij spraken eigenaar Har Kroon en twee brouwerijen over de voordelen die Holland Craft Beer biedt.  

Artikel 41-50 van 61

Pagina