1. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    De gezonde ambities van Rauw Brouwers

    ‘We willen dé buurtbrouwerij van NSDM-werf worden’ Om uit te groeien tot dé brouwerij van Amsterdam is te hoog gegrepen, maar om gezien te worden als dé buurtbrouwerij van de NDSM-werf, da’s met recht de gezonde ambitie van Rauw Brouwers. Eigenlijk is daar met de naam al helemaal op voorgesorteer
  2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Hoop viert het ambacht van het bierbrouwen

    Brouwerij Hoop uit Zaandijk brouwt bijzondere bieren, met flink wat aandacht voor de Zaanse roots: "Mensen zijn trots op deze streek, die toch al vijf eeuwen lang het centrum vormt voor de Nederlandse voedingsindustrie.”
  3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Jasper van Bemmel (AceDrinks)

    Jasper van Bemmel is dé bierexpert van Slijterij AceDrinks uit Vlissingen. Tijd om hem eens flink aan de tand te voelen: van welke brouwerij wil hij wel een hele plank inrichten en welke oproep doet hij aan Nederlandse brouwers?  
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Craftbrouwers conferentie dit jaar online

    Aanstaande woensdag 21 april vindt de vijfde editie van de Dutch CRAFT beer conference online plaats. In aanloop naar de conferentie vroeg de redactie Bernd Beersma (brouwer en CRAFT-bestuurslid) over het belang van de conferentie, hoe het is ontstaan en wat we kunnen verwachten.
  5. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

    In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
  6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    VandeStreek gaat voor grootste hopveld ter wereld

    Brouwerij Vandestreek brengt al enkele jaren hun bier Klophop uit, maar gaat dit nu veel groter aanpakken. Iedereen krijgt namelijk de kans om thuis hop te telen, waar Vandestreek vervolgens bier mee brouwt! Hoe dat in zijn werk gaat, vroegen we aan eigenaar Ronald van de Streek en hopboer Jamie Nee
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Tijdelijkheid Moersleutel Taproom zorgt voor karakter

    Bij taproom The Scrapyard in Alkmaar wordt elke dag hard gewerkt. De horecazaak verandert continu - niet alleen door de coronacrisis, maar vooral omdat dat in de aard van de ondernemers zitten. Wij vroegen Rick Ooms, mede-eigenaar van The Scrapyard, het hemd van het lijf over zijn taproom en de toek
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oproer strijdvaardig na brand bij biercafé

    Het jaar 2021 begon voor Oproer Brouwerij uit Utrecht als een absolute ramp. Het biercafé van de brouwerij werd maandag 11 januari getroffen door een brand. Wij gingen op pad en spraken de strijdvaardige mede-eigenaar Mark Strooker over de brand - en de overweldigende steun die daarop volgde. 
  9. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oedipus op weg naar hun Galaxy

    Oedipus gaat als een speer. Nadat Heineken in 2019 een minderheidsbelang nam in de brouwerij, is de droom van Oedipus in stroomversnelling geraakt. Tijd om de balans eens op te maken en het natuurlijk te hebben over wat er allemaal nog komen gaat! 
  10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Jantina van der Ploeg (Drankenspeciaalzaak Jelle)

    ‘Proef voordat u koopt. Wij kennen de oorsprong en adviseren u graag.’ Die tip staat te lezen op de website van Drankenspeciaalzaak Jelle in Leeuwarden. Het aanbod is medewerkster Jantina van der Ploeg op het lijf geschreven.

Artikel 1-10 van 32

Pagina