1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Craftbrouwers conferentie dit jaar online

    Aanstaande woensdag 21 april vindt de vijfde editie van de Dutch CRAFT beer conference online plaats. In aanloop naar de conferentie vroeg de redactie Bernd Beersma (brouwer en CRAFT-bestuurslid) over het belang van de conferentie, hoe het is ontstaan en wat we kunnen verwachten.
  2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

    In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
  3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    VandeStreek gaat voor grootste hopveld ter wereld

    Brouwerij Vandestreek brengt al enkele jaren hun bier Klophop uit, maar gaat dit nu veel groter aanpakken. Iedereen krijgt namelijk de kans om thuis hop te telen, waar Vandestreek vervolgens bier mee brouwt! Hoe dat in zijn werk gaat, vroegen we aan eigenaar Ronald van de Streek en hopboer Jamie Nee
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Tijdelijkheid Moersleutel Taproom zorgt voor karakter

    Bij taproom The Scrapyard in Alkmaar wordt elke dag hard gewerkt. De horecazaak verandert continu - niet alleen door de coronacrisis, maar vooral omdat dat in de aard van de ondernemers zitten. Wij vroegen Rick Ooms, mede-eigenaar van The Scrapyard, het hemd van het lijf over zijn taproom en de toek
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oproer strijdvaardig na brand bij biercafé

    Het jaar 2021 begon voor Oproer Brouwerij uit Utrecht als een absolute ramp. Het biercafé van de brouwerij werd maandag 11 januari getroffen door een brand. Wij gingen op pad en spraken de strijdvaardige mede-eigenaar Mark Strooker over de brand - en de overweldigende steun die daarop volgde. 
  6. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oedipus op weg naar hun Galaxy

    Oedipus gaat als een speer. Nadat Heineken in 2019 een minderheidsbelang nam in de brouwerij, is de droom van Oedipus in stroomversnelling geraakt. Tijd om de balans eens op te maken en het natuurlijk te hebben over wat er allemaal nog komen gaat! 
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Jantina van der Ploeg (Drankenspeciaalzaak Jelle)

    ‘Proef voordat u koopt. Wij kennen de oorsprong en adviseren u graag.’ Die tip staat te lezen op de website van Drankenspeciaalzaak Jelle in Leeuwarden. Het aanbod is medewerkster Jantina van der Ploeg op het lijf geschreven.
  8. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Lockdown biedt juist ruimte voor start eigen brouwerij

    Een brouwerij starten in tijden van een lockdown? Dat getuigt van lef en ambitie! Yoeri en Wendy Boom van Lignum Craft Beer zetten deze stap in 2020. Wij gingen bij hen langs en vroegen hen alles over de start van hun brouwerij, hun bieren en hun ambities! 
  9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brand bij Ramses Bier

    Het toch al bewogen 2020 is voor Ramses Bier in Hooge Zwaluwe geëindigd als absoluut rampjaar. Een brand heeft de brouwerij van Ramses Snoeij onder een dik pak zwarte roet gelegd. Toch kijkt de brouwer nog positief naar de toekomst. 
  10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Saamhorigheid onder craftbrouwers mag worden versterkt’

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit laatste deel van ons drieluik spreken we Michel Ordeman, grondlegger van Jopen Brouwerij en voormalig CRAFT-voorzitter over zijn visie op de toekomst.

Artikel 1-10 van 29

Pagina