1. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Promotie en degradatie op bierkaart De Paas

    De samenstelling van een goed uitgebalanceerde bierkaart is voor veel caféhouders een behoorlijke puzzel. Bierspeciaal Café De Paas in Den Haag ontwikkelde daar met de jaren onbewust een eigen systeem voor, vergelijkbaar met de promotie- en degradatieregeling in de sport.
  2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Bossche Brouwers: bier en muziek in een voormalig silopand

    De Bossche Brouwerij, in een voormalig silopand, biedt voor ieder wat wils. (Speciaal)bier, uitgaan én livemuziek... Niets is te gek voor Bossche Brouwers aan de Vaart! 
  3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘t Biermenneke; kleine winkel, grote passie

    Bierwinkel 't Biermenneke in Nijmegen verkoopt 900 bieren uit binnen- en voornamelijk buitenland. Eigenaar en horecaman Hans Huisman vertelt over zijn kleine winkel en grote passie.
  4. Horeca (Zakelijk)

    De Dikke Koning is voortdurend op zoek naar nieuwe bieren

    Café De Dikke Koning heeft met zo’n 350 bieren het grootste speciaalbierassortiment van Amersfoort. Een goed inkooptalent is dan erg handig. Wij spraken eigenaar Har Kroon en twee brouwerijen over de voordelen die Holland Craft Beer biedt.  
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Eanske gaat voor Fresh Beer

    Brouwerij Eanske vult eens in de zes weken een flinke lading beugelflessen met vers bier. Wij trokken erop uit om alles te weten te komen over de Eanske Fresh Beer Bottle. 
  6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Dockum brouwt nu ook Dutch IPA

    Brouwerij Dockum heeft een nieuw merk gelanceerd: Dutch IPA! De redactie van Holland Craft Beer trok eropuit om alles te weten te komen over Dutch IPA... 
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Bronckhorster Brewing Company werkt aan de toekomst

    Ondanks de coronacrisis is er genoeg te doen bij de Bronckhorster Brewing Company. De redactie ging op bezoek bij de Gelderse brouwerij en krijgt een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen.
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    COVID-19 en de opkomst van de Crowler

    De coronacrisis heeft een hoop innovatie in bierland met zich meegebracht. Eén van die innovaties is de Crowler. De... Wat? Geen zorgen, Ferry vertelt je er alles over! 
  9. Artikelen | Horeca (Zakelijk)

    Het juiste bier voor mijn klanten: gebalanceerde bierkaart

    Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele, maar ook weloverwogen manier vullen. Met de aanpak en tips uit dit 2e deel van onze blogserie stel jij een gebalanceerde bierkaart samen!   
  10. Artikelen | Horeca (Zakelijk)

    Hoe stel ik de juiste bierkaart voor mijn klanten samen?

    Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele manier vullen. Wij hebben een handige aanpak en een berg tips verzameld. Deel 1 van deze blogserie: doelgroepen en persona's.  

Artikel 21-30 van 30

Pagina