1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Stadsbrouwerij Eindhoven: beste bier van Nederland is teamprestatie

    Bij de Dutch Beer Challenge van 2020 won Stadsbrouwerij Eindhoven (ook wel bekend als 100 Watt) flink wat prijzen, waaronder die voor het Beste bier van Nederland. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de brouwerij en meer te weten te komen over de brouwerij en zijn bieren! 
  2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Eleven Brewery staat voor samenwerking

    Bij Eleven Brewery zit samenwerken in het bloed. De brouwerij is een plek waar krachten worden gebundeld om zo de mooiste dingen te kunnen maken. En dat lukt! Onze redactie vroeg Loes en Kevin het hemd van het lijf over alle samenwerkingen - uit het verleden én van de toekomst! 
  3. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Promotie en degradatie op bierkaart De Paas

    De samenstelling van een goed uitgebalanceerde bierkaart is voor veel caféhouders een behoorlijke puzzel. Bierspeciaal Café De Paas in Den Haag ontwikkelde daar met de jaren onbewust een eigen systeem voor, vergelijkbaar met de promotie- en degradatieregeling in de sport.
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Bossche Brouwers: bier en muziek in een voormalig silopand

    De Bossche Brouwerij, in een voormalig silopand, biedt voor ieder wat wils. (Speciaal)bier, uitgaan én livemuziek... Niets is te gek voor Bossche Brouwers aan de Vaart! 
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘t Biermenneke; kleine winkel, grote passie

    Bierwinkel 't Biermenneke in Nijmegen verkoopt 900 bieren uit binnen- en voornamelijk buitenland. Eigenaar en horecaman Hans Huisman vertelt over zijn kleine winkel en grote passie.
  6. Horeca (Zakelijk)

    De Dikke Koning is voortdurend op zoek naar nieuwe bieren

    Café De Dikke Koning heeft met zo’n 350 bieren het grootste speciaalbierassortiment van Amersfoort. Een goed inkooptalent is dan erg handig. Wij spraken eigenaar Har Kroon en twee brouwerijen over de voordelen die Holland Craft Beer biedt.  
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Eanske gaat voor Fresh Beer

    Brouwerij Eanske vult eens in de zes weken een flinke lading beugelflessen met vers bier. Wij trokken erop uit om alles te weten te komen over de Eanske Fresh Beer Bottle. 
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Dockum brouwt nu ook Dutch IPA

    Brouwerij Dockum heeft een nieuw merk gelanceerd: Dutch IPA! De redactie van Holland Craft Beer trok eropuit om alles te weten te komen over Dutch IPA... 
  9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Bronckhorster Brewing Company werkt aan de toekomst

    Ondanks de coronacrisis is er genoeg te doen bij de Bronckhorster Brewing Company. De redactie ging op bezoek bij de Gelderse brouwerij en krijgt een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen.
  10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    COVID-19 en de opkomst van de Crowler

    De coronacrisis heeft een hoop innovatie in bierland met zich meegebracht. Eén van die innovaties is de Crowler. De... Wat? Geen zorgen, Ferry vertelt je er alles over! 

Artikel 21-30 van 32

Pagina