1. Craft Beer Nieuws

  Bierbrigadier Tilburg heeft veel oog voor lokaal bier

  Bij de Bierbrigadier in Tilburg vind je veel lokale bieren. Eén schap is zelfs volledig gereserveerd voor bieren uit de thuisstad. Wij gingen bij eigenaar Koen Gijsbers langs om hem alles te vragen over zijn winkel en assortiment!
 2. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Koen Overeem (Rock City)

  Wat zijn de favoriete bieren van Koen Overeem van Rock City Brewing? Welk bier zou hij zelf gebrouwen willen hebben en welk ingrediënt zien we gegarandeerd nog een keer terugkomen in een bier van Rock City? Je leest het hier! 
 3. Craft Beer Nieuws

  Eshuis geeft elk bier een eigen uitstraling

  Drukkerij Eshuis is gespecialiseerd in het drukken van etiketten en hulzen voor bieren. Samen met ons ontwikkelde Eshuis zelfs een tool om gepersonaliseerde bierflessen te bedrukken. Tijd om een kijkje te nemen bij de drukkerij! 
 4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Craftbrouwers conferentie dit jaar online

  Aanstaande woensdag 21 april vindt de vijfde editie van de Dutch CRAFT beer conference online plaats. In aanloop naar de conferentie vroeg de redactie Bernd Beersma (brouwer en CRAFT-bestuurslid) over het belang van de conferentie, hoe het is ontstaan en wat we kunnen verwachten.
 5. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

  In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
 6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  VandeStreek gaat voor grootste hopveld ter wereld

  Brouwerij Vandestreek brengt al enkele jaren hun bier Klophop uit, maar gaat dit nu veel groter aanpakken. Iedereen krijgt namelijk de kans om thuis hop te telen, waar Vandestreek vervolgens bier mee brouwt! Hoe dat in zijn werk gaat, vroegen we aan eigenaar Ronald van de Streek en hopboer Jamie Nee
 7. Craft Beer Nieuws

  Artemis, brouwerij met een agrarische oorsprong

  Brouwerij Artemis is gevestigd in een voormalige aardappelloods bij een akkerbouwbedrijf in Dronten. En dat is niet gek: brouwer Theo Hogendoorn is boerenzoon en is dus geen onbekende op het boerenerf. Wij gingen bij Theo langs en vroegen hem alles over zijn brouwerij en beestachtig lekkere bieren!
 8. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Johan Beirnaert Munôz (De Werf)

  Johan Beirnaert Muñoz is sinds kort hoofdbrouwer bij brouwerij De Werf in Enkhuizen. Een Belgische biochemicus en brouwer met Mexicaanse roots; daar wil de redactie van Holland Craft Beer wel meer van weten! We gingen langs bij De Werf en vroegen Johan alles over zijn favoriete bieren.
 9. Craft Beer Nieuws

  Naeckte Brouwers zoeken nieuwe wegen bij tegenspoed

  Door de coronacrisis kregen Ab van der Veen en Michel Lagrand van de Naeckte Brouwers de ruimte om meer te gaan experimenteren met wilde vergisting en een distilleerderij. Wij waren heel benieuwd naar hun experimenten en reden naar Amstelveen om hier alles over te vragen!
 10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Tijdelijkheid Moersleutel Taproom zorgt voor karakter

  Bij taproom The Scrapyard in Alkmaar wordt elke dag hard gewerkt. De horecazaak verandert continu - niet alleen door de coronacrisis, maar vooral omdat dat in de aard van de ondernemers zitten. Wij vroegen Rick Ooms, mede-eigenaar van The Scrapyard, het hemd van het lijf over zijn taproom en de toek

Artikel 1-10 van 49

Pagina