HCB is er voor Horeca.

Holland Craft Beer is opgericht om een breed assortiment Nederlands Craft Bier te leveren aan horecabedrijven in heel Nederland.

Honderden bieren bestel je al vanaf 1 doos of 1 fust voor groothandelprijzen. De brouwerij pakt het bier eigenhandig in en verstuurt het met PostNL. Geen lange keten, geen zongerijpte fusten, en slechts één middle man, die transparant te werk gaat.

Bekijk ons hele assortiment!

Maak een zakelijk account!

Om de juiste B2B prijzen te zien moet je inloggen, of een zakelijk account aanvragen als je die nog niet hebt.

Account aanvragen

Wat kunnen wij nog meer voor jou doen?

Mixdozen

Ideaal voor proeverijen, of bij beperkte ruimte in de koeling: 4 of 6 verschillende bieren in één doos, voor groothandelstarief.

Bekijk!

Bier op fust

Bekijk hier ons assortiment Nederlandse Craft Bieren op fust.

Bekijk!

 
 

Meer Craft!

Uiteraard worden er nog veel meer lekkere craft producten geproduceerd in Nederland. Versgebrande koffie, vruchtensappen, ciders en meer geven jouw zaak nét even dat beetje extra karakter.

Bekijk!

Eigen label bier

Heb je weleens bruiloften in je zaak? Of vrijgezellenfeesten?

Geef of schenk je gasten hun eigen themabier. Upload hier in de website het etiket, en krijg het bier gelabeld geleverd. Cool hè?

Bekijk!

Leesvoer!

Blog: Het juiste bier voor mijn klanten: gebalanceerde bierkaart

Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele, maar ook weloverwogen manier vullen. Met de aanpak en tips uit dit 2e deel van onze blogserie stel jij een gebalanceerde bierkaart samen! 

 

Lees verder!

Blog: Hoe stel ik de juiste bierkaart voor mijn klanten samen?

Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele manier vullen. Wij hebben een handige aanpak en een berg tips verzameld. Deel 1 van deze blogserie: doelgroepen en persona's.

 

Lees verder!