1. Craft Beer Nieuws

  Avereest, brouwerij met oog voor de historie

  Brouwerij Avereest heeft veel oog voor de historie van bier en brouwmethoden. Niet gek dus dat ze bij Avereest tijdens het brouwen werken met traditionele uitgangspunten. Wij gingen bij ze langs om alles te weten te komen over hun brouwerij! 
 2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Jasper van Bemmel (AceDrinks)

  Jasper van Bemmel is dé bierexpert van Slijterij AceDrinks uit Vlissingen. Tijd om hem eens flink aan de tand te voelen: van welke brouwerij wil hij wel een hele plank inrichten en welke oproep doet hij aan Nederlandse brouwers?  
 3. Craft Beer Nieuws

  KraftBier weer in zijn element als huurbrouwerij

  Sinds de omschakeling van fles op blik heeft KraftBier in Tilburg de wind in de zeilen. Ook de stap van eigen brouwerij naar huurbrouwer bleek een goede zet. We spraken met KraftBier-brouwer Rob van den Meijdenberg. 
 4. Craft Beer Nieuws

  Nieuwe bierwinkel in Alphen aan den Rijn

  Breaking news: middenin de coronacrisis slaan Beerware.nl en nieuwbakken bierwinkelier Diny Beverwijk de handen ineen. Binnenkort opent de nieuwe speciaalbierwinkel Mout & Stout in Alphen aan den Rijn. Daar wilden wij natuurlijk alles van weten!
 5. Craft Beer Nieuws

  Bierbrigadier Tilburg heeft veel oog voor lokaal bier

  Bij de Bierbrigadier in Tilburg vind je veel lokale bieren. Eén schap is zelfs volledig gereserveerd voor bieren uit de thuisstad. Wij gingen bij eigenaar Koen Gijsbers langs om hem alles te vragen over zijn winkel en assortiment!
 6. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Koen Overeem (Rock City)

  Wat zijn de favoriete bieren van Koen Overeem van Rock City Brewing? Welk bier zou hij zelf gebrouwen willen hebben en welk ingrediënt zien we gegarandeerd nog een keer terugkomen in een bier van Rock City? Je leest het hier! 
 7. Craft Beer Nieuws

  Eshuis geeft elk bier een eigen uitstraling

  Drukkerij Eshuis is gespecialiseerd in het drukken van etiketten en hulzen voor bieren. Samen met ons ontwikkelde Eshuis zelfs een tool om gepersonaliseerde bierflessen te bedrukken. Tijd om een kijkje te nemen bij de drukkerij! 
 8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Craftbrouwers conferentie dit jaar online

  Aanstaande woensdag 21 april vindt de vijfde editie van de Dutch CRAFT beer conference online plaats. In aanloop naar de conferentie vroeg de redactie Bernd Beersma (brouwer en CRAFT-bestuurslid) over het belang van de conferentie, hoe het is ontstaan en wat we kunnen verwachten.
 9. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

  In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
 10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  VandeStreek gaat voor grootste hopveld ter wereld

  Brouwerij Vandestreek brengt al enkele jaren hun bier Klophop uit, maar gaat dit nu veel groter aanpakken. Iedereen krijgt namelijk de kans om thuis hop te telen, waar Vandestreek vervolgens bier mee brouwt! Hoe dat in zijn werk gaat, vroegen we aan eigenaar Ronald van de Streek en hopboer Jamie Nee

Artikel 1-10 van 58

Pagina