1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Saamhorigheid onder craftbrouwers mag worden versterkt’

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit laatste deel van ons drieluik spreken we Michel Ordeman, grondlegger van Jopen Brouwerij en voormalig CRAFT-voorzitter over zijn visie op de toekomst.
  2. Craft Beer Nieuws

    Houten vaten geven DAVO Bieren gelaagde smaken

    Brouwerij DAVO Bieren brouwt gangbare bieren, maar heeft ook genoeg ‘limited editions, collaborations en obscure experimenten van de brouwer’ in het assortiment. Tijd om brouwer Arnoud Pijpker te bevragen over zijn bieren en de manier waarop die tot stand komen! 
  3. De smaak van...

    De smaak van Rien Polak (Ebontree)

    Brouwer Rien Polak van Ebontree in Dordrecht brouwt zijn bieren in de Weerter Stadsbrouwerij. Wij vroegen hem naar zijn favoriete bierstijl, naar de bieren die hij graag zelf had gebrouwen en meer. 
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Transparantie belangrijk voor craft brouwerijen

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit tweede deel van ons drieluik spreken we bestuurslid Bernd Beersma van Brouwerij de Kleine Beer over zijn visie op de toekomst. 
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Ik geloof in samenwerking tussen brouwerijen'

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit eerste deel van een drieluik spreken we voorzitter Bart van Kleef, tevens hoofd Marketing & Branding bij Uiltje Craft Beer. 
  6. Craft Beer Nieuws

    Dé 5 bierhypes van 2021

    Het is altijd lastig om iets te voorspellen voordat het daadwerkelijk gebeurt. Merel Kuitert gelooft zelf niet in waarzeggers, maar toch waagt ze een poging om op biergebied als waarzegger op te treden. In dit artikel blikt ze vooruit op dé biertrends van 2021.
  7. Craft Beer Nieuws

    Nieuwe huisstijl voor nog grotere herkenbaarheid Kees

    Dat een lockdown ook tot mooie nieuwe dingen kan leiden, bewijst Brouwerij Kees uit Middelburg. Er werd meer gefocust op de branding en sales - met een nieuwe vormgeving tot gevolg. Wij gingen op bezoek bij de brouwerij en vroegen alles over hoe dat proces precies verliep! 
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Geert Jonker (Den Gouwen Aar)

    Gouda stond ooit bekend als bierstad. Nu is dat niet meer zo aan de orde, maar de stad telt zéker mee in Nederland bierland. Wij stapten binnen bij bierwinkel Den Gouwen Aar en spraken bierspecialist Geert Jonker over zijn favoriete bieren en meer! 
  9. De smaak van...

    De smaak van Ruben Krommenhoek (Vet & Lazy)

    Welk Nederlands bier zou Ruben Krommenhoek van Vet & Lazy zelf graag gebrouwen willen hebben? En voor welk bier mogen we hem 's nachts wakker maken? We ontmoetten Ruben op hun bijzondere locatie in Rotterdam voor een goed gesprek over bier.
  10. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

    Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.

Artikel 1-10 van 37

Pagina