1. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oedipus op weg naar hun Galaxy

    Oedipus gaat als een speer. Nadat Heineken in 2019 een minderheidsbelang nam in de brouwerij, is de droom van Oedipus in stroomversnelling geraakt. Tijd om de balans eens op te maken en het natuurlijk te hebben over wat er allemaal nog komen gaat! 
  2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Jantina van der Ploeg (Drankenspeciaalzaak Jelle)

    ‘Proef voordat u koopt. Wij kennen de oorsprong en adviseren u graag.’ Die tip staat te lezen op de website van Drankenspeciaalzaak Jelle in Leeuwarden. Het aanbod is medewerkster Jantina van der Ploeg op het lijf geschreven.
  3. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Lockdown biedt juist ruimte voor start eigen brouwerij

    Een brouwerij starten in tijden van een lockdown? Dat getuigt van lef en ambitie! Yoeri en Wendy Boom van Lignum Craft Beer zetten deze stap in 2020. Wij gingen bij hen langs en vroegen hen alles over de start van hun brouwerij, hun bieren en hun ambities! 
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brand bij Ramses Bier

    Het toch al bewogen 2020 is voor Ramses Bier in Hooge Zwaluwe geëindigd als absoluut rampjaar. Een brand heeft de brouwerij van Ramses Snoeij onder een dik pak zwarte roet gelegd. Toch kijkt de brouwer nog positief naar de toekomst. 
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Saamhorigheid onder craftbrouwers mag worden versterkt’

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit laatste deel van ons drieluik spreken we Michel Ordeman, grondlegger van Jopen Brouwerij en voormalig CRAFT-voorzitter over zijn visie op de toekomst.
  6. Craft Beer Nieuws

    Houten vaten geven DAVO Bieren gelaagde smaken

    Brouwerij DAVO Bieren brouwt gangbare bieren, maar heeft ook genoeg ‘limited editions, collaborations en obscure experimenten van de brouwer’ in het assortiment. Tijd om brouwer Arnoud Pijpker te bevragen over zijn bieren en de manier waarop die tot stand komen! 
  7. De smaak van...

    De smaak van Rien Polak (Ebontree)

    Brouwer Rien Polak van Ebontree in Dordrecht brouwt zijn bieren in de Weerter Stadsbrouwerij. Wij vroegen hem naar zijn favoriete bierstijl, naar de bieren die hij graag zelf had gebrouwen en meer. 
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Transparantie belangrijk voor craft brouwerijen

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit tweede deel van ons drieluik spreken we bestuurslid Bernd Beersma van Brouwerij de Kleine Beer over zijn visie op de toekomst. 
  9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Ik geloof in samenwerking tussen brouwerijen'

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit eerste deel van een drieluik spreken we voorzitter Bart van Kleef, tevens hoofd Marketing & Branding bij Uiltje Craft Beer. 
  10. Craft Beer Nieuws

    Dé 5 bierhypes van 2021

    Het is altijd lastig om iets te voorspellen voordat het daadwerkelijk gebeurt. Merel Kuitert gelooft zelf niet in waarzeggers, maar toch waagt ze een poging om op biergebied als waarzegger op te treden. In dit artikel blikt ze vooruit op dé biertrends van 2021.

Artikel 21-30 van 61

Pagina