1. Craft Beer Nieuws

  Advents-box voor Stichting ALS toont groot gevoel van saamhorigheid onder Beer Geeks

  Samen met Beer Geeks ontwikkelden we het ‘Dutch X-Mas Advent(ure) 2020’-bierpakket; een adventskalender om de donkere dagen voor Kerst goed door te komen. En om de Stichting ALS met 10 euro per doos te steunen. De redactie sprak met initiatiefnemer Wouter Kamphuis en ontwerper Bob van Dijk.
 2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Biercafé en brouwerij gaan hand in hand

  In de binnenstad van Hoorn staat eet- en speciaalbierencafé De Klinker. Een authentiek bruine kroeg, overgegaan van vader op zoon. Tijd om ondernemer Jort Poeze te bevragen over de biercultuur in Hoorn, zijn leven als eigenaar van een biercafe en de ambities van zijn brouwerij Rotjoch. 
 3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Waterland Brewery: brouwerij met ambities verankerd in de streek

  Met bieren als de Marker Maagd, de Monnicker Moker en de Broeker Blonde profileert Waterland Brewery zich als een brouwerij voor de streek. Toch hebben initiatiefnemers Frank Dutman en Kristian Kieft op termijn grotere ambities. Tijd om de mannen eens aan de tand te voelen over deze ambities!
 4. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van Martijn Swierstra (brouwerij Martinus)

  Wat is volgens Martijn Swierstra van brouwerij Martinus de meest tongstrelende bierspijscombinatie? En wat is zijn favoriete plek om bier te drinken? We ontmoetten deze Groninger brouwer (en muzikant) in zijn domein en vroegen hem van alles over bier. 
 5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Stadsbrouwerij Eindhoven: beste bier van Nederland is teamprestatie

  Bij de Dutch Beer Challenge van 2020 won Stadsbrouwerij Eindhoven (ook wel bekend als 100 Watt) flink wat prijzen, waaronder die voor het Beste bier van Nederland. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de brouwerij en meer te weten te komen over de brouwerij en zijn bieren! 
 6. Craft Beer Nieuws

  Craftbier-locaties in Assen versterken elkaar

  Assen ontwaakt als opkomende craftbierplaats. Die conclusie durft de redactie van Holland Craft Bier wel te trekken na een bezoek aan de Drentse hoofdstad. We spraken met drie belangrijke craftbier-locaties in de Drentse hoofdstad.
 7. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Eleven Brewery staat voor samenwerking

  Bij Eleven Brewery zit samenwerken in het bloed. De brouwerij is een plek waar krachten worden gebundeld om zo de mooiste dingen te kunnen maken. En dat lukt! Onze redactie vroeg Loes en Kevin het hemd van het lijf over alle samenwerkingen - uit het verleden én van de toekomst! 
 8. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Promotie en degradatie op bierkaart De Paas

  De samenstelling van een goed uitgebalanceerde bierkaart is voor veel caféhouders een behoorlijke puzzel. Bierspeciaal Café De Paas in Den Haag ontwikkelde daar met de jaren onbewust een eigen systeem voor, vergelijkbaar met de promotie- en degradatieregeling in de sport.
 9. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Eva ten Haaf (X-brewing)

  Wat is het favoriete bier van Eva ten Haaf van X-brewing? En welk ingrediënt zou zij graag nog eens willen gebruiken in een bier? Wij vroegen haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Waarschuwing: je gaat hier waarschijnlijk dorst van krijgen. Proost! 
 10. Craft Beer Nieuws

  Rocco 'Stanislaus' Chin blij met brouwerij in zijn brewpub

  Stanislaus Brewskovitch heeft de voormalige Menistenkerk in Enschede omgebouwd tot een sfeervolle brewpub, waar ook een winkel en muziekpodium zijn ondergebracht. Sinds deze zomer is het onderkomen ook volledig in functie. Wij spraken initiatiefnemer Rocco Chin.

Artikel 21-30 van 45

Pagina