1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  ‘Ik geloof in samenwerking tussen brouwerijen'

  Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit eerste deel van een drieluik spreken we voorzitter Bart van Kleef, tevens hoofd Marketing & Branding bij Uiltje Craft Beer. 
 2. Craft Beer Nieuws

  Dé 5 bierhypes van 2021

  Het is altijd lastig om iets te voorspellen voordat het daadwerkelijk gebeurt. Merel Kuitert gelooft zelf niet in waarzeggers, maar toch waagt ze een poging om op biergebied als waarzegger op te treden. In dit artikel blikt ze vooruit op dé biertrends van 2021.
 3. Craft Beer Nieuws

  Nieuwe huisstijl voor nog grotere herkenbaarheid Kees

  Dat een lockdown ook tot mooie nieuwe dingen kan leiden, bewijst Brouwerij Kees uit Middelburg. Er werd meer gefocust op de branding en sales - met een nieuwe vormgeving tot gevolg. Wij gingen op bezoek bij de brouwerij en vroegen alles over hoe dat proces precies verliep! 
 4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Geert Jonker (Den Gouwen Aar)

  Gouda stond ooit bekend als bierstad. Nu is dat niet meer zo aan de orde, maar de stad telt zéker mee in Nederland bierland. Wij stapten binnen bij bierwinkel Den Gouwen Aar en spraken bierspecialist Geert Jonker over zijn favoriete bieren en meer! 
 5. De smaak van...

  De smaak van Ruben Krommenhoek (Vet & Lazy)

  Welk Nederlands bier zou Ruben Krommenhoek van Vet & Lazy zelf graag gebrouwen willen hebben? En voor welk bier mogen we hem 's nachts wakker maken? We ontmoetten Ruben op hun bijzondere locatie in Rotterdam voor een goed gesprek over bier.
 6. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

  Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.
 7. Craft Beer Nieuws

  Succes adventsbox door Beer Geeks smaakt naar meer

  Het ‘Dutch X-Mas (Advent)ure 2020’-bierpakket is een grandioos avontuur met een geweldige apotheose. Zo concluderen de initiatiefnemers die in oktober nog op maximaal 140 bieradvents-boxen mikten, maar begin november al de absolute limiet van 240 pakketten bereikten.
 8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Café breidt bierkennis samen met haar gasten uit

  Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker heeft zich binnen korte tijd ontwikkeld tot een begrip in de bierwereld. Wij gingen op pad en vroegen eigenaren Marcel en Hedy alles over hoe hun liefde voor bier tot stand is gekomen. 
 9. Craft Beer Nieuws

  Advents-box voor Stichting ALS toont groot gevoel van saamhorigheid onder Beer Geeks

  Samen met Beer Geeks ontwikkelden we het ‘Dutch X-Mas Advent(ure) 2020’-bierpakket; een adventskalender om de donkere dagen voor Kerst goed door te komen. En om de Stichting ALS met 10 euro per doos te steunen. De redactie sprak met initiatiefnemer Wouter Kamphuis en ontwerper Bob van Dijk.
 10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Biercafé en brouwerij gaan hand in hand

  In de binnenstad van Hoorn staat eet- en speciaalbierencafé De Klinker. Een authentiek bruine kroeg, overgegaan van vader op zoon. Tijd om ondernemer Jort Poeze te bevragen over de biercultuur in Hoorn, zijn leven als eigenaar van een biercafe en de ambities van zijn brouwerij Rotjoch. 

Artikel 21-30 van 53

Pagina