1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Bossche Brouwers: bier en muziek in een voormalig silopand

  De Bossche Brouwerij, in een voormalig silopand, biedt voor ieder wat wils. (Speciaal)bier, uitgaan én livemuziek... Niets is te gek voor Bossche Brouwers aan de Vaart! 
 2. Craft Beer Nieuws

  Nevel gaat voor lokale hoppen

  Met hun kwekerij Hop Voor Bier mikken Jeanine Lagendijk en Pieter Rijzebol in Empe vooral op de lokale brouwerijen. De redactie ging op bezoek bij de kwekerij van dit Gelderse echtpaar en vroeg hen het hemd van het lijf.
 3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  ‘t Biermenneke; kleine winkel, grote passie

  Bierwinkel 't Biermenneke in Nijmegen verkoopt 900 bieren uit binnen- en voornamelijk buitenland. Eigenaar en horecaman Hans Huisman vertelt over zijn kleine winkel en grote passie.
 4. Horeca (Zakelijk)

  De Dikke Koning is voortdurend op zoek naar nieuwe bieren

  Café De Dikke Koning heeft met zo’n 350 bieren het grootste speciaalbierassortiment van Amersfoort. Een goed inkooptalent is dan erg handig. Wij spraken eigenaar Har Kroon en twee brouwerijen over de voordelen die Holland Craft Beer biedt.  
 5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Brouwerij Eanske gaat voor Fresh Beer

  Brouwerij Eanske vult eens in de zes weken een flinke lading beugelflessen met vers bier. Wij trokken erop uit om alles te weten te komen over de Eanske Fresh Beer Bottle. 
 6. Craft Beer Nieuws

  Texel kan elke bierliefhebber op maat bedienen

  Texel heeft bierliefhebbers een hoop te bieden! Wij gingen op pad en stelden een lijst met tips op voor een smaakvolle rondgang op dit Waddeneiland. 
 7. Artikelen | Craft Beer Nieuws

  ‘Brouwerij bepaalt identiteit van Groenlo’

  Groenlo hunkerde na het vertrek van Grolsch in 2004 naar een nieuwe brouwerij op eigen grondgebied. De gemeente stelde een toekomstvisie op, met 2020 als deadline. De redactie zocht Jos Oostendorp, een van de oprichters van Brouwersnös, op.  
 8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Brouwerij Dockum brouwt nu ook Dutch IPA

  Brouwerij Dockum heeft een nieuw merk gelanceerd: Dutch IPA! De redactie van Holland Craft Beer trok eropuit om alles te weten te komen over Dutch IPA... 
 9. Artikelen | Craft Beer Nieuws

  Brouwers boren nieuwe bronnen aan

  Beperkende regels, wegvallende afzetkanalen en een leegstromende evenementenkalender. Het coronavirus had nogal wat impact. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, gingen brouwers aan de slag. En dat leverde veel plezier én nieuwe inkomstenbronnen op!
 10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Bronckhorster Brewing Company werkt aan de toekomst

  Ondanks de coronacrisis is er genoeg te doen bij de Bronckhorster Brewing Company. De redactie ging op bezoek bij de Gelderse brouwerij en krijgt een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen.

Artikel 31-40 van 45

Pagina