1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Craftbrouwers conferentie dit jaar online

  Aanstaande woensdag 21 april vindt de vijfde editie van de Dutch CRAFT beer conference online plaats. In aanloop naar de conferentie vroeg de redactie Bernd Beersma (brouwer en CRAFT-bestuurslid) over het belang van de conferentie, hoe het is ontstaan en wat we kunnen verwachten.
 2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

  In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
 3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  VandeStreek gaat voor grootste hopveld ter wereld

  Brouwerij Vandestreek brengt al enkele jaren hun bier Klophop uit, maar gaat dit nu veel groter aanpakken. Iedereen krijgt namelijk de kans om thuis hop te telen, waar Vandestreek vervolgens bier mee brouwt! Hoe dat in zijn werk gaat, vroegen we aan eigenaar Ronald van de Streek en hopboer Jamie Nee
 4. Craft Beer Nieuws

  Artemis, brouwerij met een agrarische oorsprong

  Brouwerij Artemis is gevestigd in een voormalige aardappelloods bij een akkerbouwbedrijf in Dronten. En dat is niet gek: brouwer Theo Hogendoorn is boerenzoon en is dus geen onbekende op het boerenerf. Wij gingen bij Theo langs en vroegen hem alles over zijn brouwerij en beestachtig lekkere bieren!
 5. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

  De smaak van: Johan Beirnaert Munôz (De Werf)

  Johan Beirnaert Muñoz is sinds kort hoofdbrouwer bij brouwerij De Werf in Enkhuizen. Een Belgische biochemicus en brouwer met Mexicaanse roots; daar wil de redactie van Holland Craft Beer wel meer van weten! We gingen langs bij De Werf en vroegen Johan alles over zijn favoriete bieren.
 6. Craft Beer Nieuws

  Naeckte Brouwers zoeken nieuwe wegen bij tegenspoed

  Door de coronacrisis kregen Ab van der Veen en Michel Lagrand van de Naeckte Brouwers de ruimte om meer te gaan experimenteren met wilde vergisting en een distilleerderij. Wij waren heel benieuwd naar hun experimenten en reden naar Amstelveen om hier alles over te vragen!
 7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Tijdelijkheid Moersleutel Taproom zorgt voor karakter

  Bij taproom The Scrapyard in Alkmaar wordt elke dag hard gewerkt. De horecazaak verandert continu - niet alleen door de coronacrisis, maar vooral omdat dat in de aard van de ondernemers zitten. Wij vroegen Rick Ooms, mede-eigenaar van The Scrapyard, het hemd van het lijf over zijn taproom en de toek
 8. Craft Beer Nieuws

  Wispe Brouwerij laat rijke bierhistorie herleven

  'Door in de kerk te brouwen is de cirkel rond' Sint Laurentius is de beschermheilige van de bierbrouwers, dus een veiligere plek om een brouwerij te starten in de gelijknamige kerk is er voor Jerrit, Jitze en Remko Vellenga niet te bedenken. En een beetje rugdekking is geen overbodige luxe geblek
 9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Oproer strijdvaardig na brand bij biercafé

  Het jaar 2021 begon voor Oproer Brouwerij uit Utrecht als een absolute ramp. Het biercafé van de brouwerij werd maandag 11 januari getroffen door een brand. Wij gingen op pad en spraken de strijdvaardige mede-eigenaar Mark Strooker over de brand - en de overweldigende steun die daarop volgde. 
 10. Craft Beer Nieuws

  Brouwerij in Hoeven brengt troost met Carnaval's Vaccin

  Dit jaar geen echt Carnaval natuurlijk, maar wél iets dat de nodige troost kan bieden: het Carnaval's Vaccin van Brouwerij 't Meuleneind. Het bier vindt al gretig aftrek in de omgeving van Hoeven. Tijd om de brouwers alles te vragen over hun vaccin én de installatie waarop het gebrouwen is! 

Artikel 11-20 van 61

Pagina