1. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van: Sam Gardien (Brouwerij Noordt)

    Wat is de smaak van Sam Gardien van Brouwerij Noordt uit Rotterdam? Welk ingrediënt zou hij nog wel eens willen gebruiken en wat is zijn favoriete bierstad? Leer Sam kennen in dit artikel!
  2. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van: Koen Overeem (Rock City)

    Wat zijn de favoriete bieren van Koen Overeem van Rock City Brewing? Welk bier zou hij zelf gebrouwen willen hebben en welk ingrediënt zien we gegarandeerd nog een keer terugkomen in een bier van Rock City? Je leest het hier! 
  3. Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van: Johan Beirnaert Munôz (De Werf)

    Johan Beirnaert Muñoz is sinds kort hoofdbrouwer bij brouwerij De Werf in Enkhuizen. Een Belgische biochemicus en brouwer met Mexicaanse roots; daar wil de redactie van Holland Craft Beer wel meer van weten! We gingen langs bij De Werf en vroegen Johan alles over zijn favoriete bieren.
  4. De smaak van...

    De smaak van Rien Polak (Ebontree)

    Brouwer Rien Polak van Ebontree in Dordrecht brouwt zijn bieren in de Weerter Stadsbrouwerij. Wij vroegen hem naar zijn favoriete bierstijl, naar de bieren die hij graag zelf had gebrouwen en meer. 
  5. De smaak van...

    De smaak van Ruben Krommenhoek (Vet & Lazy)

    Welk Nederlands bier zou Ruben Krommenhoek van Vet & Lazy zelf graag gebrouwen willen hebben? En voor welk bier mogen we hem 's nachts wakker maken? We ontmoetten Ruben op hun bijzondere locatie in Rotterdam voor een goed gesprek over bier.
  6. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van Martijn Swierstra (brouwerij Martinus)

    Wat is volgens Martijn Swierstra van brouwerij Martinus de meest tongstrelende bierspijscombinatie? En wat is zijn favoriete plek om bier te drinken? We ontmoetten deze Groninger brouwer (en muzikant) in zijn domein en vroegen hem van alles over bier. 
  7. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van: Eva ten Haaf (X-brewing)

    Wat is het favoriete bier van Eva ten Haaf van X-brewing? En welk ingrediënt zou zij graag nog eens willen gebruiken in een bier? Wij vroegen haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Waarschuwing: je gaat hier waarschijnlijk dorst van krijgen. Proost! 

7 Artikelen