1. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van: Sam Gardien (Brouwerij Noordt)

    Wat is de smaak van Sam Gardien van Brouwerij Noordt uit Rotterdam? Welk ingrediënt zou hij nog wel eens willen gebruiken en wat is zijn favoriete bierstad? Leer Sam kennen in dit artikel!
  2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    De gezonde ambities van Rauw Brouwers

    ‘We willen dé buurtbrouwerij van NSDM-werf worden’ Om uit te groeien tot dé brouwerij van Amsterdam is te hoog gegrepen, maar om gezien te worden als dé buurtbrouwerij van de NDSM-werf, da’s met recht de gezonde ambitie van Rauw Brouwers. Eigenlijk is daar met de naam al helemaal op voorgesorteer
  3. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Hoop viert het ambacht van het bierbrouwen

    Brouwerij Hoop uit Zaandijk brouwt bijzondere bieren, met flink wat aandacht voor de Zaanse roots: "Mensen zijn trots op deze streek, die toch al vijf eeuwen lang het centrum vormt voor de Nederlandse voedingsindustrie.”
  4. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Maikel Piepers (Hop-Meister)

    In de Hamstraat in Roermond, niet ver van het station, runt Maikel Piepers zijn bierwinkel Hop-Meister. We gingen op bezoek en vroegen Maikel van alles over zijn winkel en biervoorkeuren.
  5. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Oedipus op weg naar hun Galaxy

    Oedipus gaat als een speer. Nadat Heineken in 2019 een minderheidsbelang nam in de brouwerij, is de droom van Oedipus in stroomversnelling geraakt. Tijd om de balans eens op te maken en het natuurlijk te hebben over wat er allemaal nog komen gaat! 
  6. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Lockdown biedt juist ruimte voor start eigen brouwerij

    Een brouwerij starten in tijden van een lockdown? Dat getuigt van lef en ambitie! Yoeri en Wendy Boom van Lignum Craft Beer zetten deze stap in 2020. Wij gingen bij hen langs en vroegen hen alles over de start van hun brouwerij, hun bieren en hun ambities! 
  7. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

    Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.
  8. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van Martijn Swierstra (brouwerij Martinus)

    Wat is volgens Martijn Swierstra van brouwerij Martinus de meest tongstrelende bierspijscombinatie? En wat is zijn favoriete plek om bier te drinken? We ontmoetten deze Groninger brouwer (en muzikant) in zijn domein en vroegen hem van alles over bier. 
  9. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Eleven Brewery staat voor samenwerking

    Bij Eleven Brewery zit samenwerken in het bloed. De brouwerij is een plek waar krachten worden gebundeld om zo de mooiste dingen te kunnen maken. En dat lukt! Onze redactie vroeg Loes en Kevin het hemd van het lijf over alle samenwerkingen - uit het verleden én van de toekomst! 
  10. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Promotie en degradatie op bierkaart De Paas

    De samenstelling van een goed uitgebalanceerde bierkaart is voor veel caféhouders een behoorlijke puzzel. Bierspeciaal Café De Paas in Den Haag ontwikkelde daar met de jaren onbewust een eigen systeem voor, vergelijkbaar met de promotie- en degradatieregeling in de sport.

Artikel 1-10 van 15

Pagina