-
Brouwerij Eanske gaat voor Fresh Beer
Brouwerij Eanske vult eens in de zes weken een flinke lading beugelflessen met vers bier. Wij trokken erop uit om alles te weten te komen over de Eanske Fresh Beer Bottle.Lees verder... -
Texel kan elke bierliefhebber op maat bedienen
Texel heeft bierliefhebbers een hoop te bieden! Wij gingen op pad en stelden een lijst met tips op voor een smaakvolle rondgang op dit Waddeneiland.Lees verder... -
‘Brouwerij bepaalt identiteit van Groenlo’
Groenlo hunkerde na het vertrek van Grolsch in 2004 naar een nieuwe brouwerij op eigen grondgebied. De gemeente stelde een toekomstvisie op, met 2020 als deadline. De redactie zocht Jos Oostendorp, een van de oprichters van Brouwersnös, op.Lees verder... -
Brouwerij Dockum brouwt nu ook Dutch IPA
Brouwerij Dockum heeft een nieuw merk gelanceerd: Dutch IPA! De redactie van Holland Craft Beer trok eropuit om alles te weten te komen over Dutch IPA...Lees verder... -
Brouwers boren nieuwe bronnen aan
Beperkende regels, wegvallende afzetkanalen en een leegstromende evenementenkalender. Het coronavirus had nogal wat impact. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, gingen brouwers aan de slag. En dat leverde veel plezier én nieuwe inkomstenbronnen op!Lees verder... -
Bronckhorster Brewing Company werkt aan de toekomst
Ondanks de coronacrisis is er genoeg te doen bij de Bronckhorster Brewing Company. De redactie ging op bezoek bij de Gelderse brouwerij en krijgt een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen.Lees verder... -
COVID-19 en de opkomst van de Crowler
De coronacrisis heeft een hoop innovatie in bierland met zich meegebracht. Eén van die innovaties is de Crowler. De... Wat? Geen zorgen, Ferry vertelt je er alles over!Lees verder... -
Grutte Pier Brouwerij klaar voor volgende fase
Frans Filius en Renze Bil hopen na een succesvolle crowdfundcampagne deze zomer de deuren van hun brouwboerderij in Bartlehiem te openen.Lees verder... -
Brouwerij De Werf krijgt nieuwe eigenaar: de brouwer zelf
Arjen Post ging van monteur naar brouwer tot eigenaar van Enkhuizer brouwerij en proeflokaal. De redactie van Holland Craft Beer stond aan de ketels bij de brouwer.Lees verder... -
Het juiste bier voor mijn klanten: gebalanceerde bierkaart
Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele, maar ook weloverwogen manier vullen. Met de aanpak en tips uit dit 2e deel van onze blogserie stel jij een gebalanceerde bierkaart samen!Lees verder...
Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.