1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Eanske gaat voor Fresh Beer

    Brouwerij Eanske vult eens in de zes weken een flinke lading beugelflessen met vers bier. Wij trokken erop uit om alles te weten te komen over de Eanske Fresh Beer Bottle. 
  2. Craft Beer Nieuws

    Texel kan elke bierliefhebber op maat bedienen

    Texel heeft bierliefhebbers een hoop te bieden! Wij gingen op pad en stelden een lijst met tips op voor een smaakvolle rondgang op dit Waddeneiland. 
  3. Artikelen | Craft Beer Nieuws

    ‘Brouwerij bepaalt identiteit van Groenlo’

    Groenlo hunkerde na het vertrek van Grolsch in 2004 naar een nieuwe brouwerij op eigen grondgebied. De gemeente stelde een toekomstvisie op, met 2020 als deadline. De redactie zocht Jos Oostendorp, een van de oprichters van Brouwersnös, op.  
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brouwerij Dockum brouwt nu ook Dutch IPA

    Brouwerij Dockum heeft een nieuw merk gelanceerd: Dutch IPA! De redactie van Holland Craft Beer trok eropuit om alles te weten te komen over Dutch IPA... 
  5. Artikelen | Craft Beer Nieuws

    Brouwers boren nieuwe bronnen aan

    Beperkende regels, wegvallende afzetkanalen en een leegstromende evenementenkalender. Het coronavirus had nogal wat impact. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, gingen brouwers aan de slag. En dat leverde veel plezier én nieuwe inkomstenbronnen op!
  6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Bronckhorster Brewing Company werkt aan de toekomst

    Ondanks de coronacrisis is er genoeg te doen bij de Bronckhorster Brewing Company. De redactie ging op bezoek bij de Gelderse brouwerij en krijgt een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen.
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    COVID-19 en de opkomst van de Crowler

    De coronacrisis heeft een hoop innovatie in bierland met zich meegebracht. Eén van die innovaties is de Crowler. De... Wat? Geen zorgen, Ferry vertelt je er alles over! 
  8. Craft Beer Nieuws

    Grutte Pier Brouwerij klaar voor volgende fase

    Frans Filius en Renze Bil hopen na een succesvolle crowdfundcampagne deze zomer de deuren van hun brouwboerderij in Bartlehiem te openen.
  9. Craft Beer Nieuws

    Brouwerij De Werf krijgt nieuwe eigenaar: de brouwer zelf

    Arjen Post ging van monteur naar brouwer tot eigenaar van Enkhuizer brouwerij en proeflokaal. De redactie van Holland Craft Beer stond aan de ketels bij de brouwer.
  10. Artikelen | Horeca (Zakelijk)

    Het juiste bier voor mijn klanten: gebalanceerde bierkaart

    Je hebt een horecazaak en je wilt je bierkaart op een originele, maar ook weloverwogen manier vullen. Met de aanpak en tips uit dit 2e deel van onze blogserie stel jij een gebalanceerde bierkaart samen!   

Artikel 51-60 van 61

Pagina