Mobiele telefoon gebruikers let op: Deze producten worden gepersonaliseerd met een editor. Op mobiel is dit helaas niet goed mogelijk. Bekijk gerust de producten, maar wij adviseren het gebruik van een tablet of PC.

Gepersonaliseerd speciaalbier op maat!

Zakelijk afnemer? En op zoek naar een eigen speciaalbier voor in jouw horeca zaak? Of ben je op zoek naar gepersonaliseerd speciaalbier in de vorm van een relatiegeschenk? Voorzie de lekkerste Nederlandse speciaalbieren met jouw eigen ontwerp, bedrijfslogo of speciale quote. 

 
Vanaf €2,50 ex btw per fles
 
 
Ga aan de slag met onze ontwerpen
of begin met een schone lei
en maak je eigen design
 
Kies een bier
en steun daarmee
je favoriete brouwer
 
Wij regelen de rest
en voor je het weet heb je
jouw unieke bier in je koelkast staan

Nederlands speciaalbier met uw eigen label!

Bestel hier per doos (24 flesjes) heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Zet er tekst op, je logo, of een foto van de jarige of het bruidspaar.

Met de interactieve wizard kun je gemakkelijk je eigen design maken en bestellen. Wij verzorgen de etiketten en sturen ze naar de brouwer, zodat jij je bier opgestuurd krijgt met je etiketten er al op geplakt!
De etiketten worden verzorgd door de 128 jarige drukkerij Eshuis, een gevestigde naam op het gebied van bieretiketten, zodat je verzekerd bent van kleurechte, goed plakkende, waterbestendige etiketten.