1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Geert Jonker (Den Gouwen Aar)

    Gouda stond ooit bekend als bierstad. Nu is dat niet meer zo aan de orde, maar de stad telt zéker mee in Nederland bierland. Wij stapten binnen bij bierwinkel Den Gouwen Aar en spraken bierspecialist Geert Jonker over zijn favoriete bieren en meer! 
  2. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

    Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.
  3. Craft Beer Nieuws

    Succes adventsbox door Beer Geeks smaakt naar meer

    Het ‘Dutch X-Mas (Advent)ure 2020’-bierpakket is een grandioos avontuur met een geweldige apotheose. Zo concluderen de initiatiefnemers die in oktober nog op maximaal 140 bieradvents-boxen mikten, maar begin november al de absolute limiet van 240 pakketten bereikten.
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Café breidt bierkennis samen met haar gasten uit

    Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker heeft zich binnen korte tijd ontwikkeld tot een begrip in de bierwereld. Wij gingen op pad en vroegen eigenaren Marcel en Hedy alles over hoe hun liefde voor bier tot stand is gekomen. 
  5. Craft Beer Nieuws

    Advents-box voor Stichting ALS toont groot gevoel van saamhorigheid onder Beer Geeks

    Samen met Beer Geeks ontwikkelden we het ‘Dutch X-Mas Advent(ure) 2020’-bierpakket; een adventskalender om de donkere dagen voor Kerst goed door te komen. En om de Stichting ALS met 10 euro per doos te steunen. De redactie sprak met initiatiefnemer Wouter Kamphuis en ontwerper Bob van Dijk.
  6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Biercafé en brouwerij gaan hand in hand

    In de binnenstad van Hoorn staat eet- en speciaalbierencafé De Klinker. Een authentiek bruine kroeg, overgegaan van vader op zoon. Tijd om ondernemer Jort Poeze te bevragen over de biercultuur in Hoorn, zijn leven als eigenaar van een biercafe en de ambities van zijn brouwerij Rotjoch. 
  7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Waterland Brewery: brouwerij met ambities verankerd in de streek

    Met bieren als de Marker Maagd, de Monnicker Moker en de Broeker Blonde profileert Waterland Brewery zich als een brouwerij voor de streek. Toch hebben initiatiefnemers Frank Dutman en Kristian Kieft op termijn grotere ambities. Tijd om de mannen eens aan de tand te voelen over deze ambities!
  8. Artikelen | Craft Beer Nieuws | De smaak van...

    De smaak van Martijn Swierstra (brouwerij Martinus)

    Wat is volgens Martijn Swierstra van brouwerij Martinus de meest tongstrelende bierspijscombinatie? En wat is zijn favoriete plek om bier te drinken? We ontmoetten deze Groninger brouwer (en muzikant) in zijn domein en vroegen hem van alles over bier. 
  9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Stadsbrouwerij Eindhoven: beste bier van Nederland is teamprestatie

    Bij de Dutch Beer Challenge van 2020 won Stadsbrouwerij Eindhoven (ook wel bekend als 100 Watt) flink wat prijzen, waaronder die voor het Beste bier van Nederland. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de brouwerij en meer te weten te komen over de brouwerij en zijn bieren! 
  10. Craft Beer Nieuws

    Craftbier-locaties in Assen versterken elkaar

    Assen ontwaakt als opkomende craftbierplaats. Die conclusie durft de redactie van Holland Craft Bier wel te trekken na een bezoek aan de Drentse hoofdstad. We spraken met drie belangrijke craftbier-locaties in de Drentse hoofdstad.

Artikel 31-40 van 56

Pagina