1. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  ‘Saamhorigheid onder craftbrouwers mag worden versterkt’

  Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit laatste deel van ons drieluik spreken we Michel Ordeman, grondlegger van Jopen Brouwerij en voormalig CRAFT-voorzitter over zijn visie op de toekomst.
 2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Transparantie belangrijk voor craft brouwerijen

  Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit tweede deel van ons drieluik spreken we bestuurslid Bernd Beersma van Brouwerij de Kleine Beer over zijn visie op de toekomst. 
 3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  ‘Ik geloof in samenwerking tussen brouwerijen'

  Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit eerste deel van een drieluik spreken we voorzitter Bart van Kleef, tevens hoofd Marketing & Branding bij Uiltje Craft Beer. 
 4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  In de bierwinkel bij Geert Jonker (Den Gouwen Aar)

  Gouda stond ooit bekend als bierstad. Nu is dat niet meer zo aan de orde, maar de stad telt zéker mee in Nederland bierland. Wij stapten binnen bij bierwinkel Den Gouwen Aar en spraken bierspecialist Geert Jonker over zijn favoriete bieren en meer! 
 5. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

  Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.
 6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Café breidt bierkennis samen met haar gasten uit

  Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker heeft zich binnen korte tijd ontwikkeld tot een begrip in de bierwereld. Wij gingen op pad en vroegen eigenaren Marcel en Hedy alles over hoe hun liefde voor bier tot stand is gekomen. 
 7. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Biercafé en brouwerij gaan hand in hand

  In de binnenstad van Hoorn staat eet- en speciaalbierencafé De Klinker. Een authentiek bruine kroeg, overgegaan van vader op zoon. Tijd om ondernemer Jort Poeze te bevragen over de biercultuur in Hoorn, zijn leven als eigenaar van een biercafe en de ambities van zijn brouwerij Rotjoch. 
 8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Waterland Brewery: brouwerij met ambities verankerd in de streek

  Met bieren als de Marker Maagd, de Monnicker Moker en de Broeker Blonde profileert Waterland Brewery zich als een brouwerij voor de streek. Toch hebben initiatiefnemers Frank Dutman en Kristian Kieft op termijn grotere ambities. Tijd om de mannen eens aan de tand te voelen over deze ambities!
 9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Stadsbrouwerij Eindhoven: beste bier van Nederland is teamprestatie

  Bij de Dutch Beer Challenge van 2020 won Stadsbrouwerij Eindhoven (ook wel bekend als 100 Watt) flink wat prijzen, waaronder die voor het Beste bier van Nederland. Tijd om eens een bezoekje te brengen aan de brouwerij en meer te weten te komen over de brouwerij en zijn bieren! 
 10. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

  Eleven Brewery staat voor samenwerking

  Bij Eleven Brewery zit samenwerken in het bloed. De brouwerij is een plek waar krachten worden gebundeld om zo de mooiste dingen te kunnen maken. En dat lukt! Onze redactie vroeg Loes en Kevin het hemd van het lijf over alle samenwerkingen - uit het verleden én van de toekomst! 

Artikel 11-20 van 30

Pagina