1. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Lockdown biedt juist ruimte voor start eigen brouwerij

    Een brouwerij starten in tijden van een lockdown? Dat getuigt van lef en ambitie! Yoeri en Wendy Boom van Lignum Craft Beer zetten deze stap in 2020. Wij gingen bij hen langs en vroegen hen alles over de start van hun brouwerij, hun bieren en hun ambities! 
  2. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Brand bij Ramses Bier

    Het toch al bewogen 2020 is voor Ramses Bier in Hooge Zwaluwe geëindigd als absoluut rampjaar. Een brand heeft de brouwerij van Ramses Snoeij onder een dik pak zwarte roet gelegd. Toch kijkt de brouwer nog positief naar de toekomst. 
  3. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Saamhorigheid onder craftbrouwers mag worden versterkt’

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit laatste deel van ons drieluik spreken we Michel Ordeman, grondlegger van Jopen Brouwerij en voormalig CRAFT-voorzitter over zijn visie op de toekomst.
  4. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Transparantie belangrijk voor craft brouwerijen

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit tweede deel van ons drieluik spreken we bestuurslid Bernd Beersma van Brouwerij de Kleine Beer over zijn visie op de toekomst. 
  5. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    ‘Ik geloof in samenwerking tussen brouwerijen'

    Wat staat er te gebeuren in Nederland bierland? Onze redactie ging op pad en vroeg het aan drie mannen van brouwersvereniging CRAFT. In dit eerste deel van een drieluik spreken we voorzitter Bart van Kleef, tevens hoofd Marketing & Branding bij Uiltje Craft Beer. 
  6. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    In de bierwinkel bij Geert Jonker (Den Gouwen Aar)

    Gouda stond ooit bekend als bierstad. Nu is dat niet meer zo aan de orde, maar de stad telt zéker mee in Nederland bierland. Wij stapten binnen bij bierwinkel Den Gouwen Aar en spraken bierspecialist Geert Jonker over zijn favoriete bieren en meer! 
  7. Artikelen | Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Het Brouwdok houdt koers in roerige tijden

    Op de Willemskade in Harlingen wordt zeewaardig bier gebrouwen door ‘havenbrouwerij’ Het Brouwdok. Eigenaar en brouwer Gerard Ypenga vestigde zich hier in 2018 als een waar pionier. De redactie van Holland Craft Beer is benieuwd hoe het Ypenga vergaat in deze roerige tijden.
  8. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Café breidt bierkennis samen met haar gasten uit

    Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker heeft zich binnen korte tijd ontwikkeld tot een begrip in de bierwereld. Wij gingen op pad en vroegen eigenaren Marcel en Hedy alles over hoe hun liefde voor bier tot stand is gekomen. 
  9. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Biercafé en brouwerij gaan hand in hand

    In de binnenstad van Hoorn staat eet- en speciaalbierencafé De Klinker. Een authentiek bruine kroeg, overgegaan van vader op zoon. Tijd om ondernemer Jort Poeze te bevragen over de biercultuur in Hoorn, zijn leven als eigenaar van een biercafe en de ambities van zijn brouwerij Rotjoch. 
  10. Horeca (Zakelijk) | Craft Beer Nieuws

    Waterland Brewery: brouwerij met ambities verankerd in de streek

    Met bieren als de Marker Maagd, de Monnicker Moker en de Broeker Blonde profileert Waterland Brewery zich als een brouwerij voor de streek. Toch hebben initiatiefnemers Frank Dutman en Kristian Kieft op termijn grotere ambities. Tijd om de mannen eens aan de tand te voelen over deze ambities!

Artikel 11-20 van 32

Pagina