In de schijnwerpers

Wat zijn we trots op het Nederlandse craft-bier. Steeds meer mensen grijpen naar het craft bier; op het terras, in de kroeg, op de bank of zelfs in het restaurant. Logisch! Talloze brouwerijen zetten namelijk dagelijks alles op alles om ons, bierliefhebbers, te trakteren op de mooiste smaken, geuren en kleuren. De liefde voor craft-bier is iets wat wij, samen met jou, willen uitdragen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een aantal ondernemers, die hun liefde voor craft-bier op een hele mooie manier delen.

 

Craftbeer in de bioscoop.

Cinecity, Terneuzen.

Rick van Os stapte vorig jaar naar zijn directeur met het idee dat je tijdens de film van craftbeer moet genieten. Sinds januari schenkt Cinecity Terneuzen elke maand een bier van de maand.

 

Craftbeer in het restaurant.

Auberge du Bonheur, Tilburg

Auberge du Bonheur is niet alleen een geweldig restaurant op een fantastische locatie, bier sommelier Ruben van Aart verzorgt daar ook nog eens een uitgebreide bierkaart. Foodpairing doen zij in combinatie met craftbier.

 

Craftbeer in het biercafé.

Biercafé De Dikke Koning, Amersfoort

Har Kroon vertelt over zijn passie 'craftbeer' en zijn succes met speciaal biercafé 'De Dikke Koning'. Dat nu al meer dan 300 verschillende bieren schenkt. Hij gaat altijd op zoek naar de unieke bieren en liefst zo vers mogelijk.

 

Craftbeer in de avondwinkel.

Verwenwinkel Sterk, Amsterdam

Omdat heel veel soms niet genoeg is. Sterk Amsterdam, de Amsterdamse verwen-winkel van Rob Sterk heeft een verbluffend aantal craftbieren staan. Een aanbod waarmee hij dagelijks nieuwe klanten weet te trekken.

 

Craftbeer in de brouwerij.

Brouwerij Mannenpap, Nijmegen

Sappige IPA’s, dikke vette Imperial Stouts, fruitige Kettle Sours. De heren van Mannenpap brouwen vooral wat ze zelf lekker vinden. Sjoerd en Jelmer vertellen over het ontstaan van de brouwerij en hun groei. ’Qua exposure zijn wij als kleine brouwerij van lokaal naar landelijk gegaan. Dankzij Holland Craft Beer’.

 

Ben of ken jij iemand die ook wel in de schijnwerpers thuis hoort?

Heb jij ook een bijzonder verhaal, evenement of product? Een opvallende aanbieding? Een inspirerende manier van verkopen welke je graag aan onze volgers wilt tonen? Stuur ons dan een mail via proost@hollandcraftbeer.nl, wij delen het graag!