Brouwerij Eeuwig Zonde

Eeuwig Zonde extra

Bierpakket

Echt Brabants, echt Bourgondisch. Eeuwig Zonde begon als hobbybrouwer, maar al snel bleken de ketels te klein en was de garage niet meer groot genoeg. Inmiddels kun je wel stellen dat het Eeuwig Zonde is als je nog nooit een bier van deze brouwerij hebt geproefd. Daarom: het Eeuwig Zonde bierpakket.

In dit bierpakket vind je extra veel bieren van Eeuwig Zonde: de Eeuwig Zonde Session IPA, de Eeuwig ZON, de Eeuwig Zonde Blond, de Eeuwig Zonde Dubbel, de Eeuwig Zonde Tripel en de Eeuwig Zonde Lust&Zonde.

Eeuwig Zonde Session IPA (3,5%)

Op zoek naar een heerlijk exotisch bier? Een bier met een laag alcoholpercentage, maar toch een volle afdronk? Ontmoet de Session IPA van Eeuwig Zonde. Een fris, dorstlessend bier met exotische aroma’s van fruitige hoppen en een aangename bitterheid. Cheers!

Eeuwig ZON (4,9%)

Fris en sprankelend blond bier dat smaakt als een mooie zonnige dag. Je ruikt de bloesem in het glas en de smaak is verrassend zacht en bloemig met een hoppige afdronk. Let the sun shine!

Eeuwig Zonde Blond (6,3%)

Stoer en onweerstaanbaar: dit bier is vlot doordrinkbaar en toegankelijk voor iedereen. Een fris parelende afdronk met de zacht bittere nasmaak die je gewend bent van een blond bier. Met vier verschillende soorten kruiden heeft Eeuwig Zonde een bier neergezet waar je van blijft genieten! 

Eeuwig Zonde Dubbel (7,4%)

Een stevig, donker bier met krachtige uitgesproken smaak. De toetsen van karamel en geroosterde mouten geven het bier een rijk aroma. De Eeuwig Zonde Dubbel is een volmondig en robuust bier, dat door het gebruik van jeneverbes een pittig karakter heeft gekregen.

Eeuwig Zonde Tripel (8,2%)

Een echte tripel met drie verschillende soorten graan. De gouden kleur, de romige schuimkraag en het parelende koolzuur zorgen er niet alleen voor dat dit bier mooi in het glas staat, maar ook dat de geur en de zachtbittere nasmaak een sublieme smaakbeleving opleveren!

 

Eeuwig Zonde Lust & Zonde (9%)

Brouwerij Eeuwig Zonde en brouwerij Maallust sloegen de hadden ineen en Lust & Zonde was geboren. Een eenmalig brouwsel, dus OP = OP! Deze bijzondere tripel met smaken van mango, tropisch fruit en peper wil je niet missen. Zoet en bitter, licht pittig. 

Op voorraad
SKU
107340
Prijs per fles vanaf € 2,80 € 2,31
* Consumentenprijs

24 x Fles (330 ml)

Prijs per Fles (excl BTW)

€ 2,31

Prijs per Fles (incl BTW)

€ 2,80

Totaal excl

€ 55,55

Totaal Incl

€ 67,22

12 x Fles (330 ml)

Prijs per Fles (excl BTW)

€ 2,55

Prijs per Fles (incl BTW)

€ 3,09

Totaal excl

€ 30,59

Totaal Incl

€ 37,01

Groen vinkjeAl vanaf één doos geleverd
Groen vinkjeDoor de brouwerij zelf verzonden
Groen vinkjeBrouwerij verzendt op: vrijdag

Over dit bier

Serveertips / Smaak

De brouwerij

Over dit bier
Over dit bier
Stijl

Bierpakket

Inhoud

Fles 330 ml

ABV

%

Land

Nederland

Untappd Meer informatie
Over dit bier
Serveertips
Stijl

Bierpakket

ABV

%

Temperatuur

Graden

Bierkleur

EBC

Zoetheid *

%

Zuurheid *

%

Bitterheid

IBU

*) Subjectieve schaal van 0% tot 100%, zoals opgegeven door de brouwer.
Brouwerij Eeuwig Zonde

Meer weten over deze brouwerij? Check de brouwerij pagina.

Bekijk de brouwerij

Aangeboden bij de Post op:
Vrijdag