The Holy Spiritus

The Holy Spiritus

 

Brouwerij en stokerij

Van natuurlijke grondstof tot godendrank!

Naast ’s werelds beste en puurste ciders bedenken we natuurlijk nog meer bijzondere dranken in de voormalige Johannes de DoperKerk. Want naast een vakkundige brouwerij herbergt The Holy Spiritus ook een professionele stokerij onder haar mysterieuze dak.

Van de meest uiteenlopende regionale grondstoffen brouwen en stoken we onze unieke en verlichtende godendranken. Het mysterieuze The Holy spiritus ingrediënt houden we nog even geheim. Maar de unieke wijze waarop wij met de grootste zorg onze grondstoffen selecteren en keuren wil onze Master brewer Tom per se nu al met je delen. Is dat slim, wij denken van niet. Maar ja, je kent Tom. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

 

Dranken van The Holy Spiritus
 1. The Holy Spiritus - Zeeuwse Cider Brut 0,75L
  The Holy Spiritus - Zeeuwse Cider Brut 0,75L
  Prijs per fles vanaf € 16,75 € 13,84
  * Consumentenprijs
 2. The Holy Spiritus - Zeeuwse Cider Brut 0,2L
  The Holy Spiritus - Zeeuwse Cider Brut 0,2L
  Prijs per fles vanaf € 5,34 € 4,41
  * Consumentenprijs

 

De ondernemers achter The Holy Spiritus zijn wij: T.G. en G.VD.B. Beiden hebben meer dan een decennia ervaring met het produceren van dranken gemaakt van fruit en/of honing.

Wat in eerste instantie geheel onschuldig is begonnen als een hobby, veranderde al snel in een passie en heeft in 2018 zelfs geleid tot de oprichting van The Holy Spiritus BV. Dus niets vermoedende honing- & fruitdrank liefhebber, wees gewaarschuwd. Ben jij ondanks deze milde waarschuwing toch gewoon te porren voor een verfrissend en fruitig avontuur? In dat geval heten we je van harte welkom in onze brouwerij voor een proeverij, evenement of kennismaking.