Graansilo

Graansilo

 

Bij Graansilo Bier staan we met beide benen op de grond. Voor het allerbeste resultaat ontwikkelen we onze smaken met een wisselende groep fans. Dat betekent dat we voor elk bier een proeverij-avond organiseren. Meer dan 100 bierliefhebbers proeven minimaal 8 verschillende potentiële smaken. Door te proeven, te praten en te stemmen komt het panel tot een beslissing. Ze kiezen trouwens ook de kleur van het etiket. De proeverij-avonden zijn cruciaal voor ons succes. Hierdoor weten we namelijk zeker dat ieder bier de beste versie van zichzelf is. Wij brouwen verschillende versies, de fans kiezen de lekkerste uit.

Graansilo Bier is goud uit Groningen. Vroeger werd in de oude graansilo gerst, tarwe en haver verhandeld. Nu, meer dan 130 jaar later, ontwikkelen we hier de lekkerste bieren. Onze bieren zijn geliefd in heel Nederland. Stuk voor stuk. Hoe we dat doen? We ontwikkelen onze smaken altijd samen met onze fans. Bij ons kun je rekenen op toegankelijk bier met een eigenwijze draai.

Wij bepalen samen met onze fans de smaak van ons bier. Een proefpanel helpt ons met het bepalen hiervan. Hun mening vormt de basis voor het ontwikkelen en brouwen van onze verschillende biersoorten. Het is niet aan ons wat de smaak van ons bier wordt het is aan de Fans.

Bieren van Graansilo
 1. Graansilo - Wit
  Graansilo - Wit
  Prijs per fles vanaf € 4,82 € 3,98
  * Consumentenprijs
 2. Graansilo - Bok
  Graansilo - Bok
  Prijs per fles vanaf € 5,05 € 4,17
  * Consumentenprijs
 3. Graansilo - IPA
  Graansilo - IPA
  Prijs per fles vanaf € 4,92 € 4,07
  * Consumentenprijs
 4. Graansilo - Tripel
  Graansilo - Tripel
  Prijs per fles vanaf € 4,92 € 4,07
  * Consumentenprijs
 5. Graansilo - Blond
  Graansilo - Blond
  Prijs per fles vanaf € 4,69 € 3,88
  * Consumentenprijs