Eiber Bier

Eiber Bier

 

'EIBER'

Oftewel, een andere naam voor de Ooievaar. We hebben voor deze naam gekozen omdat deze vogel natuurlijk terug te vinden in het stadswapen van Den Haag. Voor ons logo hebben we alleen wel gekozen voor een meer eigentijdse uitvoering van de ooievaar. Daarnaast zitten in de naam EIBER dezelfde letters als het woord BIER, dus dat leek ons nog een mooie reden. Eigenlijk is het aan de vader van Jasper te danken, want tijdens een muziekavondje in het Paard van Troje kwam hij ineens met dit idee! We vonden het meteen lekker bekken: 'Mag ik een Eiber, alstublieft?'. Of natuurlijk voor de echte Hagenezen onder ons: 'Geift u mè mâh ein lekkeâh Èbâh bieâhtje'. Eiber staat voor bieren waar je na een leeg glas van zegt, doe mij daar nog maar één van! Daarnaast brengen met met elk biertje graag een stukje Haagse geschiedenis tot leven.

Bieren van Eiber Bier
 1. Achter de Duinen
  Achter de Duinen
  Vanaf € 2,00 € 1,65
  * Consumentenprijs
 2. Eiber Bier Try Out Box
  Eiber Bier Try Out Box
  Vanaf € 2,00 € 1,65
  * Consumentenprijs
 3. Hof Blond Fust
  Hof Blond Fust
  Vanaf € 133,43 € 110,27
  * Consumentenprijs
 4. De Baron
  De Baron
  Vanaf € 2,15 € 1,78
  * Consumentenprijs
 5. Hof Blond
  Hof Blond
  Vanaf € 2,12 € 1,75
  * Consumentenprijs
 6. Zeer Hoppig Bier
  Zeer Hoppig Bier
  Vanaf € 2,12 € 1,75
  * Consumentenprijs

 

DE BROUWER: JASPER

''In 2006 maakte ik voor het eerst kennis met het bier brouwen. Hier is dan ook mijn droom begonnen: Een Haags bier op de markt zetten! We brouwen momenteel onze basisbieren Hof Blond, De Baron en Zeer Hoppig Bier. Daarnaast brouwen we jaarlijks graag leuke en exclusieve seizoensbieren. ''

 

STEUN EN TOEVERLAAT: LOUISE

''Dat Jasper zijn eigen biermerk wilde beginnen, kwam voor mij niet als een grote verrassing. Hij heeft mij nogal aangestoken met zijn passie voor bier. Samen denken we na over de toekomst van EIBER en daarnaast ga ik zoveel mogelijk mee naar leuke marktjes, houd ik mij bezig met social media en de creatieve kant voor EIBER.