Chaosbieren

Chaosbieren

 

Voor alles was er Chaos, toen kwamen de chaosbrouwers.
Ondeugend als ze zijn, begonnen zij met een stok in die kokende soep te roeren en al gauw zagen bieren als de Tripel Triregnum en Morrigan het licht. Speciaal gebrouwen voor jou. Je hoeft nu niet meer alleen en verdrietig in Chaos te leven. Drink Chaos en geniet.

 

WAT IS CHAOS BIEREN:

Chaos bieren is een superkleine craftbier brouwer in het oosten van het land. Wij houden van goed bier en daarmee is ons doel simpel. Vanuit chaos, fantastisch bier maken. Door onze extreme mix van passie en chaos zijn onze bieren altijd speciaal en iedere keer verrassend. Niet overtuigd? Probeer ons bier. Kijk op onze webshop of bij een winkel bij jou in de buurt en vraag naar ons.

 

ROEREN IN DE CHAOS:

De chaosbrouwers hebben hun scheppende kunsten ondertussen niet aan de wilgen gehangen. Oh nee, verre van dat. Aan de Chaosplatz wordt nog volop met de roerspaan in de chaos geroerd en knutselen de chaosbrouwers verder om unieke creaties te maken. Gewoon, omdat we dat lekker vinden. Toch zal, ondanks dat ze bijzonder lekker zijn, slechts een gelukkig klein aantal van die bieren een vaste plek bemachtigen. Dus houd het in de gaten.

 

WIE ZIJN DE CHAOSBROUWERS:

De chaosbrouwers zijn zijn drie treurige mannen wiens levensvreugde slechts behaald wordt als zij met een kromme geknakte stok in de drek die CHAOS is, mogen porren. Kijk toch wat een prachtige dingen daarvan komen. Ooo’s en Aaa’s zijn op de Chaotsplatz vaker wel dan niet te horen. En meestal is dat goed nieuws.
Brouwers: Bart, Bjorn & Roland.

 

Bieren van Chaosbieren
 1. Chaosbieren - Apocalyps 2022
  Chaosbieren - Apocalyps 2022
  Prijs per fles vanaf € 5,02 € 4,15
  * Consumentenprijs
 2. Chaosbieren - Citroenkwast
  Chaosbieren - Citroenkwast
  Prijs per fles vanaf € 3,93 € 3,25
  * Consumentenprijs
 3. Chaosbieren - Mr. Negativity does not taste like the Sunny Days
  Chaosbieren - Mr. Negativity does not taste like the Sunny Days
  Prijs per fles vanaf € 4,21 € 3,48
  * Consumentenprijs
 4. Chaosbieren - Morrigan
  Chaosbieren - Morrigan
  Prijs per fles vanaf € 4,21 € 3,48
  * Consumentenprijs
 5. Chaosbieren - Tripel Triregnum
  Chaosbieren - Tripel Triregnum
  Prijs per fles vanaf € 4,21 € 3,48
  * Consumentenprijs