Casle Bier

Casle Bier

 

Casle Bier is een huurbrouwerij uit Kessel, Limburg. Deze brouwerijhuurder is in 2018 opgericht en brouwt toegankelijke bieren met een verrassend onderscheidend karakter.

 

Brouwers over hun huurbrouwerij

Op een mooie zomeravond werden we getriggerd door het idee om met bijzonder bier het leven in ons mooie kasteeldorp Kessel - van oudsher genaamd Casle - extra te laten stromen. Na veel proeven en experimenteren lukte het ons. Wat waren we trots, alle reden om onze bierpassie onder de naam Casle Bier in 2018 het levenslicht te laten zien. Casle Biermakers bestaat uit Gert - ervaren bierbrouwer, Paul – cactus kweker, Pim - horeca kok en Theo - coach voor ondernemers.

Ons uitgangspunt is met ons Casle bier bij te dragen aan genieten van de authenticiteit en gezelligheid in ons dorp Kessel en regio, hartje Limburg. Liefhebbers laten genieten van bier met een verrassend karakter, fris, krachtig, vol van smaak en onze afnemers net zo enthousiast maken van ons bier als wijzelf, daar gaan we dus voor.

We willen een antwoord bieden aan bierliefhebbers die op zoek zijn naar bijzonder exclusief bier, lekker doordrinkbaar, relatief laag in alcohol. Ons assortiment telt momenteel drie verschillende bieren (Casle Blondj, Casle Triepel, Casle Witte) met smaken die zeer gewaardeerd worden, zie ook
 https://untappd.com/casleOp vele horeca en slijterij locaties in Limburg zijn onze Casle bieren inmiddels verkrijgbaar (www.caslebier.nl/verkrijgbaarheid).”

 

Bieren van Casle Bier
 1. Casle - Weitze
  Casle - Weitze
  Prijs per fles vanaf € 4,36 € 3,60
  * Consumentenprijs
 2. Casle - Döbbel
  Casle - Döbbel
  Prijs per fles vanaf € 4,36 € 3,60
  * Consumentenprijs
 3. Casle - Blondj
  Casle - Blondj
  Prijs per fles vanaf € 4,36 € 3,60
  * Consumentenprijs
 4. Casle - Triepel
  Casle - Triepel
  Prijs per fles vanaf € 4,36 € 3,60
  * Consumentenprijs