Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Brouwerij Sneek
Al onze speciaalbieren worden op ambachtelijk wijze, met eerlijke grondstoffen, gebrouwen in een zorgbrouwerij. Door de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het Sneker Pypke niet alleen erg lekker, maar ook nog eens maatschappelijk verantwoord. In Sneek werken we samen met Philadelphia/Tof Wurk Fryslân. Zij etiketteren onze bierflesjes en stellen de unieke Sneker Pypke cadeaupakketten samen. Ook bezorgen zij onze bestellingen in Sneek met de elektrische bezorgbakfiets. Sneker Pypke: bieren met een sociaal ingrediënt!
De speciaalbieren van het Sneker Pypke worden gebrouwen in een zorgbrouwerij. Wij onderscheiden ons door nauw samen te werken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ons motto: Genyt, op syn tyd! Oftewel: Geniet, maar drink met mate. #Proast
Weizen IPA bier
De Weizen IPA is bovengistend, met hergisting op de fles en bevat 6% alcohol. Zodoende is het langer houdbaar en blijft het bier vol van smaak. Door de IPA-twist heeft dit bier een iets bittere afdronk. Ons advies is om het bier koel (tussen 8 en 10 graden), donker en rechtop te bewaren. Bij het serveren voorzichtig uitschenken.
Blond bier
Het Blond bier van het Sneker Pypke is bovengistend, met hergisting op de fles en bevat 6% alcohol. Zodoende is het langer houdbaar en blijft vol van smaak. Ons advies is om het bier koel (tussen 8 en 10 graden), donker en rechtop te bewaren. Bij het serveren voorzichtig uitschenken.
Dubbel bier
Deze Dubbel heeft een volle smaak en is iets zoetig. Het speciaalbier is bovengistend, met hergisting op de fles en bevat 6,5% alcohol. Zodoende is het langer houdbaar en blijft het vol van smaak. Ons advies is om het bier koel (tussen 8 en 10 graden), donker en rechtop te bewaren. Bij het serveren voorzichtig uitschenken.
Tripel bier
Het Tripel bier is bovengistend, met hergisting op de fles en bevat 8,5% alcohol. Zodoende is het langer houdbaar en blijft het vol van smaak. Ons advies is om het bier koel (tussen 8 en 10 graden), donker en rechtop te bewaren. Bij het serveren voorzichtig uitschenken.