Wispe Brouwerij

Brouwerij Scheveningen

 

Welkom bij Brouwerij Scheveningen! Zoals de naam al zegt, brouwen wij onze bieren op Scheveningen. En dat doen we met trots al sinds 1996. We laten ons graag inspireren door deze prachtige plek aan zee. Dat zie je en proef je terug in onze bieren die zich kenmerken door hun avontuurlijke karakter en vriendelijke smaak. Recht uit het hart, recht door zee!

Brouwerij Scheveningen heeft haar bieren onderverdeeld in hoofd- en bijvangst. Onder hoofdvangst verstaan we de bieren die behoren tot ons vaste assortiment. De bijvangst zijn onze gelegenheidsbieren.

De populariteit van lokaal gebrouwen speciaalbieren heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Waar wij in de negentigerjaren nog heel hard ons best moesten doen om mensen ervan te overtuigen dat speciaalbier net zo lekker of misschien zelfs nog wel lekkerder kan zijn dan reguliere bieren, komen mensen nu van heinde en verre naar ons toe. Maar net als in de beginjaren varen wij nog steeds onze eigen koers. Wij willen dat de smaken en prijzen van onze bieren toegankelijk zijn voor een breed publiek. Wij maken traditionele bieren met een eigen karakter en geloven in plaats van bijzonder bier vooral in lekker bier. Recht uit het hart, recht door zee!