Brouwerij de Twee Leeuwen

Brouwerij de Twee Leeuwen

Brouwerij De Twee Leeuwen is sinds 2014 een samenwerking tussen Evert-Jan Nijveldt (Raamsdonksveer, NL) en Nico Saenen (Laakdal, BE). Evert-Jan heeft van origine een horeca achtergrond. Deze achtergrond wordt vanaf 1990 gevormd op de hotelschool in Wageningen. Nico Saenen is 2 jaar later begonnen met bierbrouwen. Beiden hebben later hun passie opgegeven voor een andere carrière; Nico in de techniek en Evert-Jan in business development. Beiden hebben elkaar in deze professies ontmoet en al snel bleek de gezamenlijke liefde voor speciaal bier. Terstond werd besloten de oude ketels af te stoffen en samen aan het werk te gaan. Deze liefhebberij groeide al heel snel uit tot de opstart van een eigen brouwerij, Brouwerij De Twee Leeuwen. 

Na een paar jaar voor de productie van deze bieren een ruimte ingehuurd te hebben bij een brouwerij in Sint-Niklaas, werd het tijd om op eigen benen te staan.

En zo is in september 2018 onze eigen brouwerij met proeflokaal ontstaan! Welke is gevestigd te Raamsdonksveer in Noord Brabant.

Naast bierdrinken en lekker eten geven we hier ook Workshops Bierbrouwen, Green Egg en/of Smoker, en de locatie kan gehuurd worden als Evenementenlocatie.

Brouwerij De Twee Leeuwen:

Lokaal gebrouwen bier met een internationaal karakter!