Bier & Ballen

Bier & Ballen

 

Ontstaan uit liefde voor bier en de passie voor voetbal. Geïnspireerd door Europese voetbaltrips, de cultuur in de kroegen en pubs rondom de stadions en door de kelderklasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Twee elementen waar men iedere dag over praat, twee elementen die zorgen voor de allermooiste verhalen. Waar bier verbindt, doet voetbal dat ook. Voor ons reden om deze twee passies met elkaar te verbinden. Of je nu in een kolkend stadion zit of in de kantine van een kleine amateurclub, er is altijd een reden om met elkaar te proosten!

Wij als Bier & Ballen, proberen de beleving van onze bieren te vertalen naar de voetbaltaal die in ieder café of kantine wordt gesproken. Onze etiketten zijn voorzien van passende illustraties en bijbehorende ludieke teksten. De gebruikte ingrediënten laten je genieten, de tenues van de flessen zorgen voor herkenning.

Als echte voetbalnomaden en free agents kunnen wij onszelf bestempelen als huurbrouwers. Onze bieren worden gebrouwd bij bevriende brouwerijen waar wij samenwerkingsverbanden mee hebben. Voor de designs van de etiketten, werken wij samen met nationale & internationale ontwerpers. 

Bieren van Bier & Ballen
 1. Bier & Ballen - Tackle op de Bal
  Bier & Ballen - Tackle op de Bal
  Prijs per fles vanaf € 4,37 € 3,61
  * Consumentenprijs
 2. Bier & Ballen - Groundhopper
  Bier & Ballen - Groundhopper
  Prijs per fles vanaf € 4,37 € 3,61
  * Consumentenprijs
 3. Bier & Ballen - Veldbestormer
  Bier & Ballen - Veldbestormer
  Prijs per fles vanaf € 4,37 € 3,61
  * Consumentenprijs
 4. Bier & Ballen - Schwalbekönig
  Bier & Ballen - Schwalbekönig
  Prijs per fles vanaf € 4,37 € 3,61
  * Consumentenprijs

 

Ons Team

Leroy Joosen - De Makelaar

Mede-eigenaar Bier & Ballen en tevens onze netwerkspecialist. Met zijn ruime ervaring als schakel tussen horeca en gemeente en touroperators en lokale ondernemers, beheert Leroy het netwerken tot in de puntjes. Deze bruggenlegger treedt meer op de voorgrond en legt de verbindingen tussen de desbetreffende linies.

Wesley Konings - De Creative Spelverdeler

Mede eigenaar van Bier en Ballen en de nummer 10 van Bier en Ballen. Wesley begeeft zich meer op de achtergrond van de organisatie, maar is daarom niet minder belangrijk. Met zijn creatieve inzichten is hij verantwoordelijk voor de verassende recepten en ontwerpen.

Staan we onder druk, dan ziet deze spelverdeler wel ergens een gaatje om een kans te creëren. 
De term niet geschoten altijd mis is een term die hij zichzelf goed eigen heeft gemaakt tijdens zijn opleiding op het Johan Cruyff College.