A DUTCH XMAS BEER (ADVENT)URE

Beer Geeks en Holland Craft Beer slaan de handen ineen 

In de herfst van 2020, onder de dreiging van de tweede golf met bijbehorende lockdown, slaan wij de handen ineen met bierliefhebbersgroep Beer Geeks voor drie nobele doelen:

1. Kleine Nederlandse brouwerijen steunen

2. Stichting ALS Nederland steunen

3. Beer Geeks op een toffe manier van lekkere unieke bier voorzien

Beer Geeks en Holland Craft Beer presenteren: A DUTCH XMAS BEER (ADVENT)URE, onze spectaculaire craftbier adventskalender van 2020! De kalender bevat 24 verschillende bieren van voornamelijk kleine, nog niet al te bekende brouwerijen. Een heuze ontdekkingsreis door nederland. 

Per verkochte kalender zal er 10 euro aan Stichting ALS worden gedoneerd.

Over Beer Geeks

Beer Geeks is een Facebook groep waarin liefhebbers van bier zich verenigen om hun passie voor speciaalbier te delen. Geen bier, brouwer of festival blijft in deze groep onbesproken en dat weten ook de meelezende brouwers te waarderen. Er wordt niet alleen veel over bier gepraat, maar er worden ook vriendschappen voor het leven gesloten, lief en leed gedeeld én er wordt bijzonder veel gelachen.

De Beer Geeks Groep zet zich elk jaar opnieuw enorm in onder de naam Beer Geeks Beat ALS. Ze zetten zo allerlei acties op waarbij (een deel van) de opbrengst gaat naar het goede doel.

Hier vind je Beer Geeks op facebook.

Hier vind je de website van Beer Geeks Beat ALS, en hier de campagne.

 

Over Holland Craft Beer

Holland Craft Beer is een onderneming die ongeveer 140 Nederlandse brouwers samengebracht heeft voor landelijke distributie aan aanvankelijk horeca en slijterij, maar intussen ook particulieren en webshops. Verken deze website voor meer informatie!

 

Over Beerware.nl

Beerware.nl is een mooie craft beer shop met speciaalbier vanuit alle hoeken van Nederland maar ook mooie bieren uit het buitenland. Het assortiment gaat van heerlijke bieren van bijvoorbeeld Grutte Pier tot hopknallers van Toppling Goliath.

Bekijk hier het assortiment!

 

Over B71

Was je trouwens al opgevallen hoe vreselijk cool het design is? Het is een kunstwerk van de hand van B71

 

Over "A DUTCH XMAS BEER (ADVENT)URE"

Samen hebben we deze craft bier adventskalender ontwikkeld. Hoe vet is dat?!

Beer Geeks steunt de Nederlandse brouwerijen. Dat hebben ze gedaan met de 'Drinking Apart Together' actie en ze doen het nu weer met deze schitterende 'ontdekkingsreis langs Nederlandse craft brouwerijen'. De samenstelling is geheel door de Beer Geeks bepaald (niet door alle Geeks natuurlijk, dan zou de verrassing eraf zijn.) en bestaat helemaal uit bijzondere bieren van uitsluitend kleine Nederlandse brouwers.

Daarnaast gaat er per doos €10 naar Stichting ALS, want die verschrikkelijke aandoening moet met hand en tand bestreden worden. 

Laat je verrassen door heerlijke bieren vanuit alle uithoeken van ons mooie land!

De pakketten worden in de 2e helft van november 2020 uitgestuurd.

Informatie krijgen over toekomstige adventskalenders?

Natuurlijk is dit niet de laatste adventskalender. Wil je op de hoogte gehouden worden over dit soort acties en producten? Vul hieronder even je e-mailadres in.