BE+ER

BE+ER Bierbrouwers

 

Wij zijn Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker. Al enige tijd brouwen wij hobbymatig bier. Hierbij beperken wij ons niet tot de gebaande paden en dit heeft ons al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd. Graag willen wij een aantal van deze bieren met zoveel mogelijk anderen delen. Daarom zijn wij in 2014 met BE+ER gestart.

Waarom BE+ER?

Onze initialen vormen tezamen het woord EBER. Na wat schuiven en husselen was daar BEER van te maken. Een prachtige naam voor een biermerk, maar niet gelijk aan onze initialen. Daarom zijn de eerste twee letters in spiegelbeeld geplaatst. De plus tussen de beide delen geeft onze samenwerking aan. Van welke kant je ons logo ook bekijkt, er staat altijd één deel van de initialen correct geschreven.

Wie denken we dat we zijn?

Je kunt stellen: Er zijn al vele bieren beschikbaar. Lekkere bieren. Magistrale bieren. Wat valt daar nog aan toe te voegen? Het kan aan ons liggen, maar al deze bieren hebben één ding gemeen: ze zijn niet door ons gebrouwen!

Ons ideale bier bestaat niet. Bij vele gelegenheden is een eigen bier op zijn plaats. Food-beer pairing is een interessante tak van de gastronomie die zeker een vaste plek gaat krijgen op onze site.

Ondanks dat er al vele bieren zijn, willen we met onze bieren blijven verrassen. De meeste van onze bieren zullen dan ook een "twist" meekrijgen.

We hebben nog geen eigen brouwerij en daar doen we niet geheimzinnig over. Wel brouwen wij onze bieren zelf en maken daarbij tegenwoordig gebruik van een vaste brouwerij die wij daartoe in zijn geheel mogen afhuren. Bij de informatie over onze bieren, op de website en op het etiket, kunt u dit terugvinden.

Ondanks dat we de productie van ons bier zelf doen, blijven we ook kleinschalig experimenteren. De mogelijkheden zijn tenslotte eindeloos!

Geniet van het leven!
Geniet van jouw BE+ER!
Geniet bewust!

Bieren van BE+ER Bierbrouwers
 1. BE+ER - Bokkienator
  BE+ER - Bokkienator
  Prijs per fles vanaf € 2,95 € 2,44
  * Consumentenprijs
 2. BE+ER - Tripel Saison
  BE+ER - Tripel Saison
  Prijs per fles vanaf € 2,95 € 2,44
  * Consumentenprijs
 3. BE+ER - (ST)Oer Wit
  BE+ER - (ST)Oer Wit
  Prijs per fles vanaf € 2,95 € 2,44
  * Consumentenprijs
 4. BE+ER - Eigenzinnige Herfstbok
  BE+ER - Eigenzinnige Herfstbok
  Prijs per fles vanaf € 2,95 € 2,44
  * Consumentenprijs