Oproer Brouwerij

STEUN OPROER PAKKET

Bierpakket Bekijk reviews op Untappd

2 x de 6 Core Range bieren van Oproer.

Helaas hebben we verschrikkelijk nieuws. :'(
Het Oproer biercafé is helemaal verloren, letterlijk alles is onherstelbaar beschadigd. Hoewel de brand in het midden van het pand heeft was, heeft de giftige rook zich verzameld in onze pub. Hierdoor zijn helaas al onze spullen verloren gegaan. De schade loopt in de tienduizenden euro’s. Ze zijn verzekerd tegen brandschade, maar het is nog maar de vraag wat voor waarde er aan hun inboedel gekoppeld gaat worden en of ze daarmee voldoende geld hebben om alles nieuw te kunnen kopen. Naar alle waarschijnlijkheid kan dat niet meer op deze plek, in dat geval zoeken ze een nieuw thuis om overnieuw te beginnen.

Het zit niet in hun aard om hun hand op te houden, ze ballen liever hun vuist en gaan positief voorwaarts vanuit hun eigen kracht. Toch kunnen ze nu zeker een extra steuntje in de rug gebruiken. Ze zouden het waarderen als je overweegt iets te doneren of natuurlijk hun Oproer bier te kopen. 

Ze willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de afgelopen 5 jaar en voor de vele steunbetuigingen en lieve woorden. Dat doet ze goed.

Corona
Door de sluiting van de horeca vanwege corona hadden ze het als brouwerij niet makkelijk. Als brouwerij leveren ze namelijk het overgrote deel van hun bier aan hun eigen biercafé (althans, dat deden ze) en aan andere horeca gelegenheden. Daarom hebben ze jullie steun hard nodig! Dit kun je doen door ons bier te kopen in onze webshop of in slijterijen en bierwinkels.

Steun
Maar wat nou als je even geen bier meer wil kopen en ze toch wil steunen? Doe dan een donatie! Je kunt zelf een bedrag kiezen en ze zijn je eeuwig dankbaar!

 

zie: https://www.oproerbrouwerij.nl/shop/steun-oproer/

Op voorraad
SKU
107558
Vanaf € 39,53 € 32,67

* Consumentenprijs
Groen vinkjeAl vanaf één doos geleverd
Groen vinkjeDoor de brouwerij zelf verzonden
Groen vinkjeBinnen 5 werkdagen bij jou thuis

De brouwerij

Over dit bier
Over dit bier
Stijl

Bierpakket

Inhoud

Pakket n.v.t.

ABV

%

Land

Nederland

Untappd Meer informatie
Over dit bier
Serveertips
Stijl

Bierpakket

ABV

%

Temperatuur

Graden

Bierkleur

EBC

Zoetheid *

%

Zuurheid *

%

Bitterheid

IBU

*) Subjectieve schaal van 0% tot 100%, zoals opgegeven door de brouwer.
Oproer Brouwerij

Meer weten over deze brouwerij? Check de brouwerij pagina.

Bekijk de brouwerij

Aangeboden bij de Post op:
Vrijdag