Brouwerij de Kip

De Kip Bierpakket

Bierpakket Bekijk reviews op Untappd

Kiplekker en hartstikke lokaal. Brouwerij de Kip uit Ossenisse brouwt met mout dat gemaakt is van regionaal verbouwde gerst. Voor brouwer Jos Huijgens draait het allemaal om balans. Alcohol, zoet- en bitterheid, mout en hop: het moet perfect bij elkaar passen.

Proef de diversiteit van brouwerij de Kip met maar liefst zes verschillende bieren in hun bierpakket: Krielkip, Kiplekker, Scharrelkip, Heilig Haantje, Haantje de Voorste en CoCoKip.

Krielkip (3,9%)

Een licht bier om mee te beginnen. Krielkip is een frisse Saison. Vol van smaak en makkelijk drinkbaar. Doet door de gebruikte gist denken aan een witbier, maar heeft ook wat weg van een pils.

Kiplekker (6,5%)

Een licht bittere dorstlesser die goed past bij vis of, hoe kan het ook anders, kip. Verfrissend blond bier met een kruidige smaak en een citrusachtige afdronk.

Scharrelkip (5,7%)

Verwacht een goed doordrinkbare amberkleurige Pale Ale met tonen van karamel. Zoet, maar niet te zoet. Scharrelkip past goed in elk seizoen: trek ‘m lekker koud open op een zonnige zomermiddag of drink ‘m op keldertemperatuur in de koudere maanden.

Heilig Haantje (8%)

Voor het Heilig Haantje moet je eens goed gaan zitten om lekker op je gemak te genieten. Een heerlijke dubbel, lekker moutig en kruidig. Pas op: drinkt gevaarlijk makkelijk weg!

Haantje de Voorste (8,5%)

De tripel van Brouwerij de Kip kan niet ontbreken in jouw collectie. Verwacht een lichtzoet bier met een fruitige afdronk.

CoCoKip (8,5%)

CoCo staat voor chocolade en coffee en dat is ook precies waar deze zwarte Porter om draait. De smaken van koffie en chocolade vechten om de aandacht. Daarna een verrassende afdronk met een subtiele dropsmaak. Drink CoCoKip rustig op je gemakje of combineer ‘m met een zoet dessert of blauwe schimmelkaas.

Op voorraad
SKU
107379
Prijs per fles vanaf € 2,75 € 2,27
* Consumentenprijs

24 x Fles (330 ml)

Prijs per Fles (excl BTW)

€ 2,27

Prijs per Fles (incl BTW)

€ 2,75

Totaal excl

€ 54,42

Totaal Incl

€ 65,85

Estimate Fees
Groen vinkjeAl vanaf één doos geleverd
Groen vinkjeDoor de brouwerij zelf verzonden
Groen vinkjeBinnen 5 werkdagen in jouw assortiment

Over dit bier

Serveertips / Smaak

De brouwerij

Over dit bier
Over dit bier
Stijl

Bierpakket

Inhoud

Fles 330 ml

ABV

%

Land

Nederland

Untappd Meer informatie
Over dit bier
Serveertips
Stijl

Bierpakket

ABV

%

Temperatuur

Graden

Bierkleur

EBC

Zoetheid *

%

Zuurheid *

%

Bitterheid

IBU

*) Subjectieve schaal van 0% tot 100%, zoals opgegeven door de brouwer.
Brouwerij de Kip

Meer weten over deze brouwerij? Check de brouwerij pagina.

Bekijk de brouwerij

Aangeboden bij de Post op: