Dutch Cranberry Group

Dutch Cranberry Group

 

Dutch Cranberry Group produceert nog echt op geheel ambachtelijk wijze een uniek assortiment horeca sappen. Alle sappen worden natuurlijk gemaakt van de beste kwaliteit fruit, zonder onnodige toevoegingen. Na het persen gaat het sap gelijk de fles in en dat proef je. Heb je eenmaal onze sappen gedronken, dan wil je echt geen ander sap meer.

Dutch Cranberry Group's Craft Juices

 

Toen wij ons bedrijf in 2004 begonnen, was de cranberry slechts bij een klein publiek, vaak louter als sap, bekend. Men kocht dit in de betere natuurvoeding- en reformwinkel. Dit cranberry sap werd, mede door zijn vaak hoge prijs, als een exclusief (en dus duur) product beschouwd. Wij vonden het echter belangrijk dat onze cranberryproducten voor een breed publiek verkrijgbaar zouden zijn met een daarbij behorende (lagere) prijs. Het daadwerkelijk hanteren van deze lagere prijs zorgde er voor dat het product toegankelijk werd voor een veel breder publiek. Tevens zorgden wij door onze deelname aan diverse beurzen, markten en fairs dat een breed publiek met onze producten in aanraking kon komen. Het laten proeven van onze pure producten deed de rest. Onze producten zijn inmiddels bij een breed publiek bekend en geliefd. Een behoorlijk deel van ons assortiment is biologisch en onze producten zijn in geheel Nederland en in België (en ook daarbuiten) te verkrijgen.

Al enige jaren bereiden wij, niet omdat de cranberry ons ging vervelen, maar simpelweg omdat wij het leuk vinden om mooie en pure producten te maken ook diverse andere groente-en vruchtensappen en siropen. Ons gehele assortiment kenmerkt zich echter door het pure en waar mogelijk biologische karakter ervan. Zo uit de natuur in de fles.

 
Dutch Cranberry Group