De Nachtbrouwerij

De Nachtbrouwerij

De Nachtbrouwerij is een brouwerij uit het Brabantse Dongen, die een aantal mooie bieren brouwt waaronder Ochtendgloren en Nachtzuster. Daarnaast is de Nachtbrouwerij altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken, die pas op de markt komen als ze het daglicht kunnen verdragen. Jack Nollen is de Nachtbrouwer en is ca. 15 jaar geleden begonnen als hobbybrouwer. Hij brouwde met name in de nacht, omdat hij zich dan ongestoord en gefocust kon richten op het brouwen van de bieren. Toen een aantal jaren geleden de hobby uitgroeide tot een bedrijf, omdat verschillende horecagelegenheden het bier van hem wilde afnemen, was de naam De Nachtbrouwerij snel gevonden.

Verkrijgbaar via HCB


Ochtendgloren (7,7%)  

Een mooi blond bier met 4 verschillende hopsoorten en een uitgebalanceerde moutstort met zowel gerstemout als tarwemout. De smaak laat zich beschrijven als vol en fris met een licht bittertje en een fruitige afdronk. Ochtendgloren kan in de middag en ook in de avond gedronken worden.

Nachtzuster (9,5%) 

Een lekkere quadrupel met een uitgekiende moutstort en een gebalanceerde hopgift, volledig gemaakt met een toets van koriander, zouthoutwortel, kaneel en kruidnagel. De smaak laat zich beschrijven als kruidig, zoet en verwarmend, zoals het medicijn door Nachtzuster wordt toegediend.

Bieren van De Nachtbrouwerij
 1. Ochtendgloren
  Ochtendgloren
  Vanaf € 2,88 € 2,38
  * Consumentenprijs
 2. Nachtzuster
  Nachtzuster
  Vanaf € 3,01 € 2,49
  * Consumentenprijs
 3. Ochtendgloren Fust
  Ochtendgloren Fust
  Vanaf € 197,23 € 163,00
  * Consumentenprijs