Brouwerij de School

Brouwerij de School

Wij zijn Bryan en Leon, Co-founders van Brouwerij de School.

Onze Vriendschap ontstond op het schoolplein zo'n twintig jaar geleden. Zo gingen we samen op zeilkamp, speelden we streethockey op straat, met het ene stel ouders naar Duinrell, met het andere stel ouders zeilen op het IJsselmeer. Later speelden we jarenlang fanatiek ijshockey in Amsterdam. Nu gaan wij een nieuw avontuur aan en zetten wij onze vriendschap voort in een gedeelde liefde voor het brouwen van speciaalbieren.

De Brouwerij

Wij brouwen ambachtelijke bieren in onze eigen ketels te Badhoevedorp. Toegabnkelijke bieren met een twist. Denk aan Belgische bieren met invloeden uit Amerika. De namen van onze bieren nemen je mee terug in de schooltijd; 'Strafwerk', 'Juffie', 'Krijtje' en natuurlijk het 'Heilig Boontje' van de klas.

Onze bieren nemen je mee naar de schooltijd. Door de speelse vormgeving van de etiketten en de pakkende namen wanen drinkers zich zo terug in de tijd. Door een mix te maken van traditionele en nieuwe stijlen maken wij spannende bieren met een twist. Een beleving waarbij de invloed van beide brouwers te proeven is.

Wij zijn Bryan & Leon,

Co-founders van Brouwerij De School.

Onze vriendschap ontstond op het schoolplein zo'n twintig jaar geleden. Zo gingen we samen op zeilkamp, speelde we streethockey op de straat, met het ene stel ouders naar Duinrell, met het andere stel ouders zeilen op het IJsselmeer. Later speelde we jarenlang fanatiek ijshockey in Amsterdam. Nu gaan wij een nieuw avontuur aan en zetten wij onze vriendschap voort in een gedeelde liefde voor het brouwen van speciaalbieren.