standaard

Brouwerij 1573

De naam “1573” relateert aan het jaar waarin het westen van Holland zich trots verzette tegen de Spaanse invasie. Met de huidige biermarkt overspoeld met veel "hipster-bieren" (meestal IPA's) die in kleine hoeveelheden worden verkocht en meestal grappige / schandalige namen hebben, proberen wij een goed, traditioneel merk neer te zetten dat, naast brouwtechnisch vakmanschap, ook deze wondermooie en geschiedvolle omgeving goed kan representeren.

We hebben momenteel een verzameling van 6 verschillende bieren met typen en namen die verwijzen naar de historische gebeurtenissen in verband met de naam van de brouwerij. Onderaan deze email vindt u meer informatie over deze bieren.

Wij (Daan Visser en Tim Odeh) hebben deze brouwerij op 3 augustus 2016 gesticht, en hebben intussen onze 18e 1000 liter batch al geproduceerd, de tweede prijs van Nederland gewonnen voor ons Zwaar Blond! en hebben meer dan 30 winkels en bars die ons bier verkopen, allen in de regio Alkmaar. Natuurlijk hebben we ook onze eigen coasters, glazen en andere marketing materialen

Bieren van Brouwerij 1573
 1. Pinksterdrie Fust
  Pinksterdrie Fust Login voor prijs
 2. Metius NEIPA Fust
  Metius NEIPA Fust Login voor prijs
 3. Sonoy Fust
  Sonoy Fust Login voor prijs
 4. Drebbel Fust
  Drebbel Fust Login voor prijs
 5. Trijn Fust
  Trijn Fust Login voor prijs
 6. Pinksterdrie
  Pinksterdrie Login voor prijs
 7. Sonoy
  Sonoy Login voor prijs
 8. Drebbel
  Drebbel Login voor prijs
 9. Trijn
  Trijn Login voor prijs
 10. Metius NEIPA
  Metius NEIPA Login voor prijs